Szoktatok olyan dolgokat mondani a kicsinek ami nem igaz?
Figyelt kérdés
Gondolok ilyenekre:
Kisfiammal minden alvás előtt könyvet nézegetünk, és amikor viszem aludni akkor mondom neki, hogy most a busz is megy aludni, meg a traktor is alszik, vagy amit éppen olvastunk.
Vagy:
Azt a játékot amit nem rendeltetésszerűen használ (pl dobál) el szoktam rakni egy időre, és ilyenkor mondnom neki, hogy elvitte a cica, vagy a cigánygyerekek.
Most 2 éves, még mindent elhisz. Nem lesz ebből később gond?
2010. júl. 13. 13:23
1/6 anonim válasza:
Hát azt egy kicsit furcsána találom, hogy azt mondod neki hogy a cigánygyerekek..szerintem ezt többet ne mond neki..ebből jó nemfog származni. De egyébként a többi nem gond, még aranyos is. Nem lesz belőle később gond, de azt azutlsót tényleg ne.
2010. júl. 13. 13:32
2/6 anonim válasza:
Szerintem jó, de én a cigánygyereket kihagynám. .... A gyerekek olyanokat jegyeznek meg, amire nem is gondolsz. Lehet, az oviban lesz cigánygyerek... Azt, hogy elvitte a cica azt nem szoktam mondani, de hogy alszik a maci, baba, stb. (lányom van), azt igen.)
2010. júl. 13. 13:32
3/6 anonim válasza:
Én még csak követni sem tudnálak félvér a lányom neki nem cigányozhatok ez elég fajgyülölös. József Atillával alszunk. Amiket leírtál nem hazugság, hanem képzelet, nem ugyan az. Ha a mesébe állatok beszélgetnek egymással az mi az is hazugság akkor?
2010. júl. 13. 13:36
4/6 A kérdező kommentje:
A cigánygyerek csak egy a sok közül. Mindig más viszi le a játékot, pont azért, hogy ne csak 1 valamire haragudjon. Vitte már el cica, kutya, lepke, katica, cigánygyerek, busz is a játékait. Mikor mi jut eszembe. Soha nem konkrét személy vagy állat.
2010. júl. 13. 13:37
5/6 anonim válasza:
Persze pici füllentések nálunk is vannak,2éves a fiam.
A játék elrakásra meg simán mond neki hogy"Anya elteszi mert dobálod,majd ha ügyes leszel visszakapod".Nem kell hogy haragudjon senkire,és ettöl még téged sem fog kevésbé szeretni ÜDV
2010. júl. 13. 14:27
6/6 anonim válasza:
sztem az hogy elmegy alduni a játék, nem gáz.
de az hogy elvite a cica, vagy akárki, az nem helyes. meg kell mondani, hogy azért raktad el, mert. majd ha jól viselkedik, visszakaphatja.
én nem szoktam "kéneylemből" hazudni, vagy mesét kitalálni neki. megmondom az ő szintjén, hogy mi hogy van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!