Hogy szoktassam le a gyereket az utcan szaladgalasrol?
Figyelt kérdés
Naponta megyünk olyan helyre ahol szabadon játszhat. (park, játszótér, jatszohaz legalabb napi masfel- 2ora, plusz seta)
Mozog eleget. Jo alvo, nem egy hisztis kisgyerek.
Meg pici ezert sem erőltettem eddig a dolgot. (2 éves lesz jövő hónapban)
Most viszont mar szeretném ha boltban, forgalmas utcan vagy ugy általában ahol mi sem szaladgalunk, látnám legalabb a reménysugarat, hogy a gyerek nem szalad el ha kiengedem a kocsibol hanem melletem setal. Vagy ha nem mellettem akkor is setal es nem fut.
Ha megfogom a kezet, azonnal hanyatt vagja magat, de minimum leül.
Akinek ilyen futos gyereke van, megis hogy tanítsam meg arra, hogy nem csak futva lehet közlekedni? Vagy ezt kinovi? Neha ha szolok azért megall.. Aztan ujra elszalad.
2019. aug. 10. 14:54
11/13 anonim válasza:
Én nagy pocakos terhes voltam,és megkötöttem a gyereket mellkas részen egy sállal. Tudta hol a határ, meddig mehet, meg sem próbált futni. Én úgy láttam sokkal jobb neki úgy.
12/13 A kérdező kommentje:
Neha en is elgondolkozom rajta, hogy kotok ra valamit, de tuti leszedne magarol. 😂 😂
2019. aug. 11. 16:32
13/13 anonim válasza:
1x el kell neki mondani, ha igen viselkedik, mentek haza.Ha csinálja tovább, haza mentek. 3-4 alkalom haza menetel után megtanulja mmajd hogy nem szaladgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!