Lányotoknak megengednétek hogy szemébe lógjon a haja?
Mindenki le lett pontozva, ezek szerint sokan nem hiszik, hogy ettől romlik a szem, szerintük semmi hatása.
Ilyet se láttatok még?
Làttam már szemletakarást, kancsalság-bandzsítás, vagy veleszületett eltérés miatt kellhet. Gondolod a kissrácnak túl sokat lógott a szemébe a haja?
Ez abszolút tévhit, mint a cukor hiperaktivitás összefüggés, meg a kalciumot allergiara marhasag..
A gyerekem haja félhosszú, frufruja nincs, de nem mindig van összefogva, sokszor lóg az arcába.
Továbbmegyek, nekem nagyon ritkán volt összefogva, imádtam is, hogy kitakart a hajam(gyakran voltam szégyenlős, a szemem 30 évesen makulátlan, most kezd romlani, mert most jön ki a rengeteg gépezés.)
Az órán is azért kell összekötni, mert eltereli a figyelmet a belógó haj, evésnél meg egyértelmű, hogy belelóghat a kajába.
Egyébként semmi baja sem lesz, szóval én engedném, kivéve, ha olyan félfrufrut akar, ami konkrétan kitakarja az egyik szemet, tehát nem csak tincsek vannak előtte néha, hanem egy hajtömeg.
szegény pulik
mind megvakulnak 1 éves korukra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!