Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is allergia lehet...

Szerintetek is allergia lehet a ludas? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
VAn egy 22 hónapos kislányunk,és május óta köhög,és folyik az orra.Az orvos írt fel neki köptetőket,meg Calcimuscot,de semmi nem használt,és mivel az apukája sajnos mindenre allergiás,megkérdeztem az orvost,hogy örökölhette-e,erre ő adott egy allergia elleni gyógyszert(Zyrtec),hogy próbáljuk ki,mivel két éves kor alatt nem csinálnak tesztet.Ezt szerdán kezdtük el neki adni,de az orvos azt moondta,hogy ha allergia,akkor kell egy hét,hogy elmúljanak a tünetek,de viszont a kislányom már rá kb két napjára nem köhögött,meg az orra sem folyt,és a szemét sem igen dörzsöli.Most azon agyalok,hogy lehet,hogy tényleg allergia,vagy csak a sok köptető miat köhöghetett,amit már lassan három hónapja szedetett vele az orrvos.Az a baj,hogy a doktorúr három hétig nincsen a mai naptól,igy esélytelen vele egyeztetnem róla,azért titeket kérdezlek,hogy mi a véleményetek,hátha veletek is történt hasonló.Előre is köszönöm mindenki válaszát.
2010. júl. 12. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:

szia

csak akkor tudod meg, h allergia vagy sem h tesztet csináltatsz, és igenis csinálnak 2 év alatt is tesztet. Az én lányom szeptemberben lesz két éves, és kb egy hónapja csináltak tesztet, 21 hósan.

ő sokat krákogott, kiderült h nagyon sok mindenre allergiás: por, szőr, pollen

2010. júl. 12. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem allergiás. A zirtectől 1-2 nap alatt elmúlik minden allergiás tünet jó gyógyszer!

A köptetönek 1 hét alatt rendbe kellett volna hoznia, és az orrfolyásnak is el kellett volna múlnia!

2010. júl. 12. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát nekünk a háziorvos mondta,hogy két év alatt nem csinálnak,meg felhívtam a kórházat is,és ott is azt mondták,meg ráadásul állítólag gyerekeknek nem is csinálják meg itt Győrben,hanem csak Pesten,vagy marad a maszek.Ezt is a kórházban mondták.Hát nem tudom mi van akkor. :(
2010. júl. 13. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!