5 eves gyerek nem eszik mert a hangok azt mondtak a fejeben hogy nem szabad? Mi ez?
5 éves kislány nem eszik, 4 hete korházban van, mesterségesen táplálják... mosolygós élettel teli kislány annyira pozitív volt mindig.... Azt mondja a fejében a hangok mondják, hogy nem ehet.
Ezt mi okozhatja?
Történt ilyen mással is?
Kérdező, te ki vagy ebben a történetben?
Nem lehet, hogy csak pletyka?
Ha az anyuka barátja vagy, akkor kérlek felejtsd el azt a butaságot, hogy a depressziója akkor köze lehet ehhez! Van elég baja enélkül is gondolom.A depresszióra való hajlam örökölhető,2x nagyobb esély van rá, hogy valamikor az életében depresszios lesz, ha a szülő, az volt, mint ha nem, de amit leirsz, nem depressziós tünet!!! Tudom miről beszélek, én is örököltem, voltam is már kétszer, de soha nem hallottam hangokat. Ez skizofrén tünet, de én úgy tudom, azt ilyen korú gyereknél nem diagnosztizálnak.Kamasz, fiatal felnőtt korban a leggyakoribb a megjelenése.
Én két ilyen gyereket ismertem hasonló problemaval, azt mondtak rájuk, hogy "skizofrén tüneteket mutat", de nem diagnosztizáltak.
Utolsó!
Sajnálom nem akartalak felhergelni csupán egy feltételezés volt...
Dehogy hergeltél fel. Általában nem vagyok depressziós (mint most se, és alapból elég nehéz felhergelni, a nyugalom szobra vagyok:) Csak elképzeltem az anyukát, akinek épp kórházban van a gyereke komoly gond miatt. Akkor is szörnyű lenne azt hallania, hogy ő az oka (hiszen tőle örökölte), ha igaz lenne, hát még így, hogy nincs semmi alapja. Bármi is a kislány baja, a "hangokat" nem okozhatja depresszió.
A kérdésed az volt, hogy mi okozhatja. Én arra válaszoltam, csak közben felmerült az is, hogy mi nem:)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!