Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy szerezhetnék pénzt?

Hogy szerezhetnék pénzt?

Figyelt kérdés

13/l vagyok és nagyon szeretnék már dolgozni nyáron.Pénzt szerezni.

Kicsi városban lakok.A szomszédokkal nincs jó viszonyunk.

2010. júl. 10. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
diákmunka sajnos csak 15-16 éves kortól van , de ismerősöket megkérdezhetsz hogy adnak-e pénzt ha segítesz nekik...
2010. júl. 10. 17:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem szeretem ismerösöktöl ugy kérni pénzt hogy én szivességből csinálok meg valamit.Az nem szép dolog.

Inkább azokat ingyen csinálom.

2010. júl. 10. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi ilyen korban az iskola körül segítettünk, ottis közbenézhetnél hátha van vmi kerti munka.
2010. júl. 10. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Én is raktam fel egy ilyen kérdést csak egy válasz jött rá.
2010. júl. 10. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek, sehogy. Biztos van valami "fontos" dolog az életedben, amire pénz kell, de majd 15 évesen már próbálhatsz valamit dolgozni, sőt egyetem után egészen 65 éves korodig más se fogsz csinálni. Úgyhogy ne akarj még dolgozni, plusz még 15-16 éveseknek se adnak szívesen komolyabb munkát (gondolom ezt nem kell magyarázni)
2010. júl. 10. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!