Vannak itt Titanilla nevű lányok/nők? Születendő gyermekemnek ezt a nevet választottuk.
#1 Ha érdemben nem tudsz hozzá szólni a témához, akkor ne tedd.
Köszi
Facen az egyik lány ismerősöm barátnője Titanilla. Szóval csak képet láttam róla, kapafogu, nyúlánk, bamba lány, akinek hosszabb az ínye, mint a foga. Szóval nem szép.
Én rá asszociálok, szóval nekem nem tetszik.
#3 Köszi a választ.
Hát igen, ilyenkor az ember arra asszociál akit ismer, és egy-egy névhez konkrét karaktereket kalibrál.
- "Hál' Istennek egyet sem ismerek, nem is szeretnék."
- "Ha érdemben nem tudsz hozzá szólni a témához, akkor ne tedd."
Szóval azt várod, hogy megerősítsünk benne, hogy ez az egyik legszebb lánynév, amit választhatsz.
Nézd, nekem sem tetszik, de ettől függetlenül természetesen olyan nevet adsz a lányodnak, amilyet akarsz.
Nem magyaros, inkább egy Shakespeare-darab jut róla az eszembe, kicsit olyan "szappanoperás"-mesterkélt.
Olyan közepes kiszúrás kategóriájának tartom - lehetne rosszabb választásod is.
Személyesen egy ilyen nevű nőt / lányt sem ismerek.
#4 Köszi neked is a választ, remélem az én gyermekem is szeretni fogja.
Az ilyen különlegesebb neveket vagy nagyon szeretik a gyerekek vagy utálják😕
Nem azt várom, hogy meg legyek tapsolva a névválasztást illetően, de konkrét kérdést tettem fel, aki még csak nem is ismer ilyen nevű lányt/nőt és őt sem így hívják akkor miért szól hozzá?
Meg mi az hogy hál istennek?😄
Én akkor mondom ezt, ha pl nem jött be dolgozni aznap akit utálok.
Nem hiszem,hogy ettől jobb az élete valakinek , hogy nem ismer egy Titanillát sem, de mindegy nem állok ebbe bele.
Mindenkinek más tetszik nyilván.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!