Holnap jön unokatesóm kislánya...sajnos ötletem sincs mit csinálhatnék vele, de ő nyavalyog az apjának már hónapok óta, hogy el akar jönni hozzám. Anyám meg szépen áthívta, holnap reggel fél 8kor hozza az apja és 1 felé viszi el. Egyfolytában nyavalyog meg nyávogósan beszél :S Mit kezdjek vele ez idő alatt? Állandóan a macskáimat pesztrálja, de 5 perc után megunja úgyis. A játékaink meg már el vannak téve zsákokba meg dobozokba a padlásra, nem fogom lehozni. Ötletek?
Szerintem ha ennyire odavan érted a kislány, akkor légy nagyvonalú vele. Nem anyagi értelemben, hanem szánd rá jobb szívvel az idődet. Biztos ki van éhezve egy kis figyelemre, beszélgetésre, olyan felnőtt társaságára, aki nem anyja-apja. Egy 11 éves lány már szerintem nem társasozni meg fagyizni akar, inkább beszélgetni, kicsit belekukkantani a felnőtt lányok életébe (semmi durvára nem gondolok!). Emlékeim szerint ilyen idős koromban én is boldog voltam, ha egy húszéves lány nem barackot nyomott a fejemre, hanem megkérdezte, mi újság a fiúkkal.
2010. júl. 7. 14:56
12/15 anonim válasza:
Én 11 évesen ismertem meg anyám volt munkatársát(tök véletlenül ebbe a faluba találtak házat maguknak).Na amikor átmentem hozzájuk,akk elkezdtem játszani a lányával,de aztán bő 1 hét alatt a nő le is szoktatott erről:azt mondta,hogy nézzünk meg egy filmet.Megnéztük a filmet.Aztán meg eldumálgattunk mindenről,én is elmondtam neki a kis "tiniproglémáimat",ő meg próbált megoldást mondani rá.Ő is mondott egypár dolgot az ő életéről,elmesélte h neki ilyen idősen mik voltak a fő tevékenységei,gondjai,gondolatai.Mára már tudok róla mindent.Csavarogtunk együtt,elmentünk autóval,biciklivel a kislányért,utána meg Tescoba,aztán nyáron strandolni.Egyszer ott is aludtam náluk,de még többször szeretnék,csak másnap reggel elaludtunk egy kicsit,aztán nem mentem haza az ígért időpontra és anyám bevágta a durcit..és amúgy is közel lakik hozzánk:S:P
2010. júl. 7. 15:06
13/15 anonim válasza:
Ha még kislányos, akkor ahogy írták lehet vele társasozni, sütögetni, fagyizni.
Viszont ismerek olyan 11 évest aki azzal van elfoglalva, hogy milyen szép, milyen menő, mekkora a melle, azt lehet kisminkelni, hajakat csinálni, aztán közös képeket csinálni.
Ezeket akár te is élvezheted:)
14/L
2010. júl. 7. 22:42
14/15 anonim válasza:
Mivel szépen süt a nap, talán HÚZZATOK KI DE SEBESEN a napra, vagy nem egyértelmű?
2010. júl. 8. 16:19
15/15 A kérdező kommentje:
Nah túléltem. Csak negyed 10kor hozták át és fél 2kor jöttek érte. Társasoztunk, activity-ztünk, kisminkeltem, medencéztünk, macskáztunk. Kb. ennyi :) És hál'istennek már nem olyan nyávogós mint 1 éve volt :) Köszi mindenkinek a tippeket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!