16 évesen babázik valaki az baj?
Szerintem nincs vele baj, bár nem is vagyok szülő. 15-16 évesen még sokszor én is elvoltam magamban, apróságokkal is eltudtam magamat foglalni. Szerintem ez még közelebb áll a természetességhez, mint ha már partiba vágták volna a fiúk 16 évesen.
Ha normálisan tud beszélni, nem túlzottan félénk vagy valami, akkor minden oké. Ha van még valami más is akkor lehet elvinném egy pszichológushoz, mert akkor lehet van valami, ha babázik és senkihez se szól egy szót se, csak ha muszáj.
nugi le ispontozunk ám rendesen.
semmi baj nincs vele , mindenkinek kell valami hobbi
De hogy babázik amúgy? Kiskutyákat mentenek meg a barbiek, emiatt pedig futniuk kell a falon a lánnyal a hátuk mögött és közben mindenféle hülyeségről trécselnek? Vagy öltözteti őket, frizurákat csinál nekik, ruhát varr rájuk?
Mert nem mindegy...
Én is babáztam kamaszként, simán lenyúltam a húgom barbijait, hogy ruhát varrjak nekik. :) Egyszer jól el is rontottam, mert azt hittem az egyik babára, hogy ők fonták be a haját félig, hát kibontottam, hogy ne legyen kócos... kiderült, hogy gyárilag volt a fonott tincs... nyilván borzasztóan nézett ki utána. :D
Szóval kreatív kamasz voltam, a babaruha varrás menő. :)
37 vagyok és élek-halok a régi mini polly pocketért :o az baj?
Ha mindemellett csinál olyan dolgokat is, amit a korosztálya, miért lenne baj, ha otthon előkerülnek a babák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!