Tudnátok ajánlani jó táborokat?
Mivel már gimnáziumba járok és itt nem szokás nyáron táborokat szervezni,így arra gondoltam megpróbálkoznék egyedül vele.
Tudnátok nekem olyan nyári táborokat ajánlani amik ottalvósak és nem drágák. Lehet csak sima tábor is, de angol nyelvvel foglalkozó tábor is érdekelne vagy tánc tábor.
Már keresgéltem én is neten de annyi félét láttam, teljesen különböző véleményekkel, hogy szerintem én egyedül nem birkózok meg ezzel :'D
Vagy esetleg külföldi tábor is lehet.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Hát igazából olyan 50-60 körül gondoltam maximum...
Akkor ez esélytelen?
Csak az angol táborok ilyen drágák vagy a sima táborok is?
Szeretettel ajánlom... ha márc. 15-ig jelentkezel, akkor csak 29.500 Ft, és szuper. :)
Nem fogsz csalódni! Angol tábor!
Kedves 5-ös, igen, egyházi szervezésű. KÉpzeld, tudom.
Én is az egyházban dolgozom (református).
Egy csomó fiatal jár hozzánk minden péntek-szombat este.
Úgy rendezhették be a termüket, ahogy akarták a gyülekezeti házban. Van csocsójuk, ping-pong asztal, játékkonzol, hangszerek, erősítők, teázó-kávézó helyiség, tv, akármi. Értelmesen szórakoznak, felnőtt vezetőjük is van.
Jó társaságuk van, barátokra lelnek. De nyugodtan ítélj el minket, neked ez biztos unalmas, és szívesebben engeded a gyerekedet olyan helyre, ahol aggódnod kell érte.
A táborokban tanulnak, Angliából szoktak jönni nyelvi lektorok, kirándulnak, sportolnak. És igen, ez ilyen olcsó, mert támogatottak, és így el tud jönni az is, akinek nem olyan vastag a szülője. Ez egy lehetőség, hogy nyaraljanak, fejlődjenek. Ítéld el ezt is... de utána remélem, el is gondolkodsz!
KÉrdező, nyugodtan jelentkezz ebbe a táborba! Általában több kisebb angol tábort szerveznek, idén egy központi nagytábor lesz, ami tök jó, mert sokkal több is lesz a fiatal :)
Nézd meg a lenti videót, szép hely.
És igen, van egyházi vonala, de semmi nem fog történni, amit nem akarsz. Ez a tábor nektek van, hogy jól érezzétek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!