Gimis gyereket, ha túl lazán öltözködik rászóltok?
Figyelt kérdés
Emiatt pl állandóan meg van fázva, de Ő aztán így érzi jól magát. Mindig ezt mondja.2019. márc. 5. 09:32
11/14 anonim válasza:
rámszólnak, kár, hogy hl yegyerek a maga kárán tanul, amíg meg nem fázok, úgyse hiszem el anyunak h hideg van...
remélem benő előbbutóbb a fejem lágya, és képes leszek normálisan felöltözni, addig marad a neocitran. majd kinövöm, anyunak is összejött.
12/14 anonim válasza:
Hát lehet őskövület hozzáállás de amíg az én pénzemből veszi ezeket a ruhákat, addig van egy elvárás, hogy hogy mehet ki az utcára... mind funkcionalitás mind kinézet szerint. Soha nem vettem meg okyan euhát pl amiben egy szakadt csövesnek néz ki.
13/14 anonim válasza:
Hugomra nem kell rászólni, mert alaposan felöltözik,az iskolában van, hogy szekálják is miatta. Tesi órán kimelegszik, utána ének óra van egy hideg teremben, ha fázik felveszi a kabátot órára, néhányan ezért beszólnak neki. Akik divatolnak kivágott topban, azok köhögnek. Meg azok is akik a divatolókat utánozzák.
14/14 anonim válasza:
Én egyszer rászólnék, de ha füle botját se mozdítja rá, utána talán hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!