Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, hogy odafigyeljene...

Mit tegyek, hogy odafigyeljenek rám?

Figyelt kérdés
1,5 éve 6osztályos gimibe járok, mert a régi sulim még ennél is rosszabb volt. Próbáltam mindenkivel barátkozni, de oda se figyelnek rám és nem tudom, mit csinálok rosszul. Beszélgetés még alakul, de odáig már nem jutok el, hogy meghívjanak magukhoz vagy egy buliba.A (főként felnőtt) ismerőseim azt mondják, kicsit más vagyok mint ők. Szeptemberben mivel érhetem el, hogy meg akarjanak ismerni?
2010. jún. 30. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
44%

Vegyél egy IM újságot. Elég gyakran írnak a beilleszkedésről, meg arról h hogyan add magadat, úgy h normálisnak tűnj.

14/L

2010. júl. 1. 10:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi az hogy más vagy mint ők???

Nem olyan színű a szemed, vagy más ruhákat hordasz, esetleg nem úgy nézel ki, mint a többiek?

Naés?

Az a lényeg, hogy egyedi vagy és megismételhetetlen. :D

2010. júl. 1. 10:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!