Mi alapján írják fel a TINÉDZSERAMBULANCIÁN a 17 éves lányomnak a fogamzásgátló tablettát?
anno a barátnőmmel voltunk a gyereknőgyógyászaton, ott nem volt hajlandó a nő felírni nekem gyógyszert, mert mi az h nem akarok óvszert használni, egyébként nem hüvelyen keresztül vizsgált meg.....:((((
utána elmentem a kerületi nődokihoz, aki férfi volt és jó fejnek találtam, vérvizsgálat, kenet vétel......és egy recept....semmi különös, vidd a saját nőgyógyászodhoz!
Szia!
Ha lelkiismeretes az orvos , akkor elküldi hormonvizsgálatra, illetve kikérdezi a menstruációt illetőleg.
Lehet meg is vizsgálja, és aha még szűz, ettől sem kell félnie, mert ha elmondja a doki úgy nyúl hozzá.
Végül és nemutolsó sorban: csakis olyan fiúval legyen együtt gumi nélkül, akiben 100%bizalma van, mert sajnos a pasik nagyon lazák ezen a téren, hogy "kapd be azt a tabit,a ztán mehet a dolog élesben" . Pedig van 1-2 nemibetegésg, ami nem véd ki a gyógyszer plusz ugye terhesség sem kizárt, még ha a legmegbízhatóbb módszerek közül való. (nem egy példa van gyógyszer melletti terhességre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!