Mi lenne a reakciód ha kderülne a fiadról hogy az éjszaka egy fiúval volt együtt titokban?
Kíváncsi lennék, komoly-e a kapcsolat, vagy futó kaland. Ha komoly, kíváncsi lennék a fiúra. De persze vigyáznék, hogy ne nyomuljak nagyon.
A nemi úton szerezhető betegségekről már rég tájékoztattam a fiamat? Hogy pl orálisan is terjed az aids és hasonlók? Mert esetleg még ez lenne a reakcióm, ugyanis egy ilyen kapcsolatban lehet könnyelműbb, mivel gyerek nem lehet a vége, de attól még vigyázni kell.
Hogy akkor és ott mit lépnék nem tudom.
Most, higgadtan azt mondom, hogy leülnék az ügyvédemmel és vele, kifizetném az öröksége rá eső részét és elbúcsúznék tőle.
mondjuk azt nem értem, hogy miből tudja biztosra egy szülő, hogy a fia egy másik fiúval mit csinál éjjel, max feltételezi vagy konkrétan kilesi, kihallgatja őket, ami nem illik.
az én fiam is gyakran alszik együtt haverjaival, de ilyent nem feltételeznék róluk, még ha így is lenne. ha akarná elmondaná, ha meg titkolja, akkor titkolja. Ő dolguk, mit csinálnak, ők tudják, mitől érzik jól magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!