Rendrakáshoz tippeket adnátok?
Figyelt kérdés
Eldöntöttem h holnap kitakarítom az egész szobámat. A szekrényt, a ruhákat, a sok lomot ami több év alatt felgyűlt :P
Tudnátok adni ötleteket a rendrakáshoz?
2010. jún. 27. 21:00
1/7 anonim válasza:
Én pont ezen a héten csináltam meg. Úgy csináltam, hogy összeírtam mindent, hogy mit kell elvégezni és összeállítottam egy sorrendet.A sorrend szerint haladtam, de beletelt 3 napba mire végeztem.A lényeg ha elkezdesz egy feladatot azt ne hagyd félbe, hanem fejezd be és csak akkor pihenj. Sok sikert!:D
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ :D
2010. jún. 27. 21:12
3/7 anonim válasza:
Épp ma végeztem,először a szekrényt raktam rendbe ,rendszereztem a ruhákat! A mi nem kell vagy már kinőttem azt külön kupacba raktam,nyári téli külön a szekrénybe! Majd a polcok jöttek lepakoltam mindent,letörölgettem bevittem egy dobozt és ami kedves a szívemnek de már túl gyerekes azt ebbe gyűjtöttem!Könyvek nagy részét is eldobozoltam! Kemény meló volt de anya apa nagyon örült,hogy megcsináltam! A ruhákat amit kinőttem vagy nem hordok elvittük a gyerek orvoshoz,majd ő odaadja annak aki még hasznát tudja venni! Ennyi!
4/7 anonim válasza:
győrj be mindent az ágy alá XD
am én zenehallgatás közben szoktam pakolni XD
meg fogok egy szemetes zsákot és aabba gyüjtöm a cuccokat.. ami a konyhából hoztam ki azt kidobálom a nappaaliba és csak a végén teszem el azt is.
ja és én akkor szoktam ezt csináni amikor jó kedvem van és nem vok fáradt.. ja és ruháknál anyu segitségét kérem.
de ritkán van olyan hogy pakolhatnék :D
14/Ł
5/7 anonim válasza:
ez legyen a legnagyobb gondod az életben, mit csinálnál a boltba kéne menni?
6/7 anonim válasza:
Sikerült kitakarítani?Hogy ment?
7/7 A kérdező kommentje:
ja sikerült. összeírtam mindent aztán egy kukászsákkal végigmentem a szobán :D
és kész csoda, h ki birom nyitni a szekrényajtót, a fiókot pedig be tudom csukni :)
köszönöm mindenkinek aki válaszolt
2010. jún. 29. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!