Olcsó nyári programok 15-16éves lányoknak?
Arról van szó,hogy van egy lány,akit nagyon szeretek.Jó barátnők vagyunk.Neki van egy majdnem 8hónapos kapcsolata,nagyon szeretik egymást a barátjával.Viszont a fiúnak ki kellett mennie majdnem két hónapra a nagyszüleihez külföldre.
Msn-en tudnak beszélni,de a lány nagyon szomorú,nehezen viseli.A minap fent voltam nála és pont akkor beszéltek.Írta a fiú,hogy menjünk sétálgatni,fagyizni vagy valami,hogy ne mindig otthon üljön a lány.
Na röviden ennyi a történet.
Én nem fogom hagyni,hogy egyedül legyen,mert látom rajta,hogy sokszor elsírná magát.Akkor amikor ott voltam nála nagyon sokat beszélgettünk.
Na,ehhez kéne nekem segítség.
Hova mehetnénk,ha nincs sok pénzünk,ezeken kívül:
-Séta
-Fagyizás
-Strand (ha jó idő van)
-Mozi
-Beülni "klubb"-ba és beszélgetni.
És még?
hol laktok?
lehet menni egész napos kirándulásra, ha hűvösebb van, biciklizni, de megnézhettek közeli városokat is, párszáz forintért elvisz a vonat.
Emellett otthoni programok: gyöngyfűzés, üvegfestés, csinálhattok olyat, hogy valami egyszerűbb ételt együtt megfőztök (anyukánál is tuti siker :D ), társasjátékok is jók lehetnek, legfeljebb hívsz még valakit (most nekem nagy kedvenc a capitaly, a twister és a póker, pedig már 21 vagyok :D ), megtanulhattok varrni egyszerűbb dolgokat, adhattok fel hirdetést, hogy kicsi gyerekekre vigyáztok együtt, az se rossz program :)
Remélem, adtam pár ötletet, mozgasd meg a fantáziód, mert ezeken kívül is van rengeteg! A legutálatosabb tevékenység is jó, ha barátnővel csinálod :)
Köszi!
Nagyon jó ötletek:)
Észak-Magyarországon lakunk,a Mátrához viszonylag közel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!