Engednétek 16 éves fiatoknak, hogy a sport és a videózás miatt abbahagyja az iskolát?
Nem.
Amúgy mi ez a "videózik"? Videót néz naphosszat és ezt akarja főfoglalkozásként csinálni? :DDDD
A sportolás kapcsán a következőt jegyezném meg: Egyetlen olimpikonunkról sem hallottam, hogy a sport miatt félbehagyta volna a középiskolát. Szóval még ilyen magas szintű sportolás esetén is tudják párhuzamosan végezni. Úgyhogy megmondanám a fiamnak, hogy pofa alapállásba, hétfőtől minden munkanap reggel én kísérem be az iskola épületébe.
Attól függ. Ha már évek óta ez a hobbija, és egyébként talpraesett gyerekről van szó, felvázolja nekem az épkézláb ötéves tervét, akkor igen. A talpraesettség azért számít, mert ha mégse jön be a terv, akkor bízhatnék benne, hogy összeszedi magát és mégis szerez érettségit felnőttként. Ilyen esetben ez a kis kitérő még akár a hasznára is lehet összességében.
Egy egyhetes fellángolás viszont még nem lenne elég alap erre. Normális esetben van annyi szabadideje egy 16 évesnek a tanulás _mellett_, hogy valamilyen hobbit elmélyülten űzhessen.
Vagyis hogy 8 általánossal élje le az életét, remélve, hogy munka nélkül is lehet pénzt keresni? 😂😂😂
Egy pici kérdés: mennyit keres MOST a videózással? Fedezi a youtuber életmódot (internet, áram, és a saját ellátása) és az edzést? Ugye, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!