Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én már lassan kikészülök ! Itthon mindent elvégzek , amit anyáék kérnek : Vigyázok a tesómra pakolok , takarítok , elmegyek az ebédért . Ma még füvet is kellett nyírom , itthon volt nővérem , azt mondta , hogy ne csináljam meg , mert esni fog . Nekem lelkiismeret furdalásom volt , hogy nem végzem el a napi teendőimet . Úgyhogy megkérdeztem a húgomat , hogy segítene-e nekem , ő jött is egyből , szedte a gazt , amíg én nyírtam a füvet , erre meg most mondja a nővérem , hogy nagyon csúnya lett meg hogy ha nincs kedvem , akkor szóljak , és levágja ő. Hát én nagyon bepipultam . Mert ha azt csinálom , hogy átmegyek a virágos kerten , akkor az már szép lenne ? Onnan a gazt kéne kiszedni ... De nem csak ilyenkor van ez ... mindig ... ha valamit megcsinálok az mindig rossz , vagy találnak benne valami kivetni valót ... és még csodálkoznak , hogy minden bajom van ... itt még egy rohadt barátom sincs , akivel meg tudnám beszélni ... Itt mindenki utál ... megyek az utcán még néhányszor leszólnak ... Ha elakarom mondani a véleményemet inkább magamba fojtom , hogy ne legyen belőle sértődés ...

És még egyebek ... képzelhetitek ... én egy csődtömeg vagyok !!!! Senki sem bízik bennem , nem tudom , hogy miért :(

14/F

2010. jún. 24. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Én megbízok a nővéredet meg szardd le...:)14/L
2010. jún. 24. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ez szép!! Én is megbízom benned. A növéred egy bunkó már bocsi!! :):)kitartást
2010. jún. 24. 16:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Annyira nagyon nem bunkó , csak ez most szarul esett :(

Köszi a válaszokat :)

2010. jún. 24. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Értem,nem akartam le nézni sem megsérteni. Sajnálom :(
2010. jún. 24. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Mond meg neki csináld meg jobban.
2010. jún. 24. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Figyelj nekem is ugyan ez van,volt egy nagycsomó barátom mindegyikben csalodtam elettem tölűk tiltva (egyéb okok miatt)..most nincs barátom(nőm)..esz a penész és semmisem jó amit csinálok,megse köszönik meg semmi.

Most is mennem kell le a strandra,egyedül és biztos,hogy lent lesznek a 'barátaim' azt se tudom mit mondjak nekik meg áhh.Úgy érzem,hogy kikészülök és,hogy senkinem sem kellet.Tudom,hogy ezzel nem segítek neked csak gondoltam leírom,hogy ezzel nem vagy egyedül és majd úgyis jóra fordul minden egyszer csakhát tenni kell érte,nem csak várni a sült galambot :)

Állj ki magadért,te mindent megcsinálsz amit tudsz akkor ne csinálj semmit majd a nővéred megcsinálja ha meg ez így nem tetszik neki akkor belehet fogni.Mást nem tudok mondani.

Na jó légy majd írj,hogy mik történtek engem érdekel.

14L

2010. jún. 24. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:
1. avgyok bocsi azt hittem máskor is csinálja ezt....:S 14/l
2010. jún. 24. 17:21
 8/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz a nővéreddel... Nyilván rosszul esik, de el kell tűrni, arra kell gondolni, hogy nemsokára elköltözöl otthonról, vagy koleszos leszel, szerzel barátokat (mellesleg itt vagyok én, én szívesen barátkozok veled :D) , stb. és talán nem lesz minden annyira elviselhetetlen. :-)
2010. jún. 29. 13:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Ááá kolis nem leszek , mert én már gimibe járok , és bejárós vagyok ... nem lakunk nagyon messze a gimitől , csak a szomszéd városban van :D Én Hajdú-Bihar megyében lakok :D
2010. jún. 29. 13:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!