Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Túl vagyok az első szeretkezés...

Túl vagyok az első szeretkezésen. El szeretném ezt mesélni anyuéknak, csak nem tudom, hol kezdjem. Hogyan vezessem be a dolgot? L/17

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

Minden értelmes szülő tudja, ha van egy 17 éves lánya, hogy ha az együtt jár egy fiúval, akkor szeretkeznek is.

Ezt nem kell külön bejelenteni.

De persze el lehet mondani, ha olyan bizalmas a viszony. A jelek szerint itt nem olyan.

2010. jún. 21. 18:01
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Minek elmondani? Ez rád tartozik és az adott fiúra.És ezzel ki is merült a sor. Ha épen szóba kerül, elmondhatod, de ezért kár ilyen "el kell mondanom valamit" kezdetű "beismerést" tenni. Minek?
2010. jún. 23. 00:03
 13/17 anonim ***** válasza:

azért kell elmondani, mert a kérdés így szól: "El szeretném ezt mesélni anyuéknak...". nem az a kérdés, hogy felesleges-e vagy sem, hanem, hogy hogyan kezdjen bele. Tessék értelmezni a kérdést válasz adás előtt!

Kérdező: hogy ment?

2010. jún. 23. 12:23
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Zsenikém, tudok szöveget értelmezni kösz! ;) Épp ezért a válaszom sehogy. SZERINTEM ne vezesse fel, mint ahogy el se mondja. Minek? Szóval - veled ellentétben én a kérdésre válaszoltam. ;)
2010. jún. 23. 13:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Én még a kérdés kiírásakor válaszoltam, azóta nézem, hátha írja a kérdező, mi történt. Nem azt írtad, hogy szerinted, hanem hogy ne mondja el, és pont. És a zsenikém kifejezést kéretik mellőzni, nem tartom magam zsenikének, nem azért írtam, csak nem azt kérdezte, hogy el mondja-e vagy sem, hanem, hogy EL AKARJA MONDANI, de hogyan. De ezt már írtam. Szóval fent tartom az álláspontom, miszerint nem a kérdésre válaszoltál. És ez nem kérdés, tehát választ sem várok rá.
2010. jún. 23. 19:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Egyelőre nem osztottam meg anyuékkal az "infót". Nem gondoltam volna, hogy ennyien válaszoltok rá, de köszönöm:)

Tudjátok, nem valami bizalmas anyuval a kapcsolatom, de mégis..azért néha elbeszélgetünk és mégis az anyukám..szerintem örülne, ha elmondanám, de nehéz.

2010. júl. 7. 15:35
 17/17 anonim ***** válasza:
nah, elmondtad?:)
2011. febr. 4. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!