Szerintetek bunkóság egy fiútól azt hallani hogyha egy lány megkérdezi hogy zavar-e hogy azt mondja hogy igen kicsit?
És utánna mondtam neki hogy akkor nem zavarok tovább,és erre azt mondja hogy jó.
bunkóság??
Szia!Én vagyok az Lolyna .......
Hát nekem is dettó ugyan ez volt jó ha vmire válaszolt......
Amúgy én is 13 vok:)
Csak köztünk az a különbség hogy ismerem a srácot a sulinkba jár és most ballag és hiányozni fog......Remélem azért ezt nem olvassa:P
De nagyon bunkó velem most:S állítólag nem ez miatt hanem más baja van de azt s mondja el hogy mi........
De szerintem ha nem ismered hagyd a fenébe!Olyanokkal beszélj akit ismersz!Sokkal jobban jársz és akkor fel fogod ismerni csak a betűkből is hogy mikor bunkó és mikor aranyosan őszinte........A másik srác aki írta nekem hogy zavarok az úgy írta hogy most épp igen bocsi:)
És nem sértődtem meg sőt örültem hogy bevallotta az igazat őszintén és nm a hátam mögött szitkozódott....
Neked is sok szerencsét és köszi:)
Nem tudom unatkoztam. Mondom irok neki mert csak ő van fenn msn-en.
Barátom van nem megcsalni akartam mielött valaki félre értené.
Köszi Lolyna.
Hát tiszta szívből sajnállak.
Hát remélem minden helyre jön nálatok.
Hát ha nekem mondanának ilyet,akkor én megsértődnék. Lehet,hogy ez egyedi ,de én ilyen típusú vagyok. Lehetett volna egy kicsit kedvesebb is,hiszen először írtok ő meg ilyen -bunkó- szerintem ez a legjobb jelző rá. Én törölném a helyedben hisz ki tudja,hogy milyen ember valójában. Amúgy ő hány éves?
Minden esetre,szerintem hagyjad,és írj valaki mással:)
Biztos vannak kedvesebb ismerőseid is.
(szintén egy 13 éves lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!