Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek bunkóság egy...

Szerintetek bunkóság egy fiútól azt hallani hogyha egy lány megkérdezi hogy zavar-e hogy azt mondja hogy igen kicsit?

Figyelt kérdés

És utánna mondtam neki hogy akkor nem zavarok tovább,és erre azt mondja hogy jó.

bunkóság??

2010. jún. 16. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Szia!Én vagyok az Lolyna .......

Hát nekem is dettó ugyan ez volt jó ha vmire válaszolt......

Amúgy én is 13 vok:)

Csak köztünk az a különbség hogy ismerem a srácot a sulinkba jár és most ballag és hiányozni fog......Remélem azért ezt nem olvassa:P

De nagyon bunkó velem most:S állítólag nem ez miatt hanem más baja van de azt s mondja el hogy mi........

De szerintem ha nem ismered hagyd a fenébe!Olyanokkal beszélj akit ismersz!Sokkal jobban jársz és akkor fel fogod ismerni csak a betűkből is hogy mikor bunkó és mikor aranyosan őszinte........A másik srác aki írta nekem hogy zavarok az úgy írta hogy most épp igen bocsi:)

És nem sértődtem meg sőt örültem hogy bevallotta az igazat őszintén és nm a hátam mögött szitkozódott....

Neked is sok szerencsét és köszi:)

2010. jún. 16. 22:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom unatkoztam. Mondom irok neki mert csak ő van fenn msn-en.

Barátom van nem megcsalni akartam mielött valaki félre értené.

2010. jún. 17. 11:38
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi Lolyna.

Hát tiszta szívből sajnállak.

Hát remélem minden helyre jön nálatok.

2010. jún. 17. 11:40
 14/14 anonim válasza:

Hát ha nekem mondanának ilyet,akkor én megsértődnék. Lehet,hogy ez egyedi ,de én ilyen típusú vagyok. Lehetett volna egy kicsit kedvesebb is,hiszen először írtok ő meg ilyen -bunkó- szerintem ez a legjobb jelző rá. Én törölném a helyedben hisz ki tudja,hogy milyen ember valójában. Amúgy ő hány éves?

Minden esetre,szerintem hagyjad,és írj valaki mással:)

Biztos vannak kedvesebb ismerőseid is.

(szintén egy 13 éves lány)

2010. aug. 17. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!