Miért nem hagyják élni haveromat a szülei?
Nem rossz gyerek. 17 évesek vagyunk, állandóan leugatják, és nem mehet el szinte sehova, csak alig. Apja otthon ül a tv előtt és sörözik, amíg haverom kint javítja az autót, fát pakol, fát vág. Neki kell mindent csinálnia. Úgy kezelik mint egy 12 évest, hogy majd a rendőr haza zavar minket, meg ilyen későn nem mehet már sehovasem.
Mindig nekem panaszkodik, hogy hogy unja már a szüleit.
Ebből csak középiskola után fog tudni kitörni, akkor sem lesz könnyű. Nem tudom, tovább akar-e tanulni, vagy dolgozni fog, de én a helyében mindenképp másik településen kezdenék élni, hogy tőlük külön költözhessek.
Ha jó haverok vagytok, akkor mindenképp állj mellette, nehogy a hirtelen jött szabadságot rosszul kezelje. Fontos, hogy mindig rendszer legyen az életében, és a munkáját/tanulását vegye komolyan. De természetesen fiatalként a szórakozásra is kell időt szakítani.
#2 komolyan, mint valami termelési értekezlet
"mindig rendszer legyen az életében, és a munkáját/tanulását vegye komolyan"
:)
Kérdező, pontosan hánykor nem mehet sehova? hányra kell otthon lennie?
alkudozni kell. oké, felvágom a fát, de akkor szombat este megyek bulizni
nem
jó, akkor nem vágom fel a fát
üljön oda az apja mellé, és sörözzön vele.
ne csináljon semmit, állandóan legyen a nyakukon, mindenért nyagassa a szüleit mint valami kisgyerek
hidd el ba...ro..mi hamar eljön az az idő, hogy a szülei könyörögnek neki, hogy végre mozduljon már ki a házból, menjen el a barátaival bárhova
a szülök agyára kell menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!