Mit csinálnátok szülőként, ha a 16 éves lányotok terhes lenne?
Csak egy olyan módszert mondj, ami 100%. Csak egyetlen egyet.
Kombinált védekezés. Pl gyógyszer-óvszer, hőmérőzés-óvszer stb..ez mellett képtelenség teherbe esni.
31!
Miből venné eszre? Nem feltetlenul jelentkeznek terhes tünetek mindenkin
Egy 16 éves gyerekről beszelünk, utolsó, de ne zavarjon
Miért? Törvényszerű hogy minden 16 éves buta és felelőtlen? Elárulom, én ennyi időseb már kombináltan védekeztem, mert mikor először lett barátom, a 16. születésnapom előtt pár héttel, anyukám leültetett és elmagyarázta ennek fontosságát. Ráadásul nálunk az iskolavédőnő is ezt támogatta a felvilágosító órán.
Ha valaki szexelni elég nagylány, a megfelelő védekezéshez is legyen az.
"Kombinált védekezés. Pl gyógyszer-óvszer, hőmérőzés-óvszer stb..ez mellett képtelenség teherbe esni."
Egyáltalán nem képtelenség. A nem dugás az egyetlen 100%-os módszer.
“Nem opció nála” - hát eszem-fhaszom megáll. A kisasszonynak nem opció... Tudod, mi nem opció még, babám? Mondjuk rákényszeríteni egy gyereket a szüleidre. Az pedig, hogy ezt direktbe, tervezetten el akarod titkolni, a legaljasabb, legundorítóbb, egyenesen féreg húzás a szüleiddel szemben.
De csak hogy valami konstruktív infóval is szolgáltassak: anyám megcsinálta, kb pontosan ugyanezt, amit te tervezel. Következmény: 8 hónapos terhesen szült meg a Nyugati pályaudvaron 1987-ben (igaz, mentőautóban), merhogy ott lakott. Csak úgy mondom. A történet további része hosszú és érdektelen, ami még fontos lehet, hogy ma, közel a 50-hez bolti eladóként dolgozik, van egy alkoholista élettársa, és - amennyit látok belőle - szépen lassan ő is az lesz, de lehet, h már az, nem tudom, nem érdekel.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!