Mit csináljak ha titkolózik a 14 éves lányom?
A lányom mostanában nagyon furcsán viselkedik.Szinte mindig a szobájába megy, ha behegyek hozzá a telefonját gyorsan kikapcsolja, és mulkor is mikor elmenkünk növéremékhez arra kértem hogy irhassak a parkolásnál egy smst mert lemerült a telefonom és közölte hogy ki nem adja ezt a telefont a kezéből, és ne nyúlkáljak hozzá mert ezt az apjától kapta és semmi közöm hozzá.Az apjától 6 éve váltunk el és 2 hetente találkoznak.Sokszor úgy érzem mintha az apja is falazna neki, mert bármikor hívom őket szinte soha nem veszi fel egyik sem akkor mikor nála van a lányom.Multkor szemtelenkedett a lányom, én elvettem tőle a telefonját, erre a volt férjem másnap egy újat vett neki.
Nagyon aggódok mostanában a lányom miatt de sajnos úgy érzem mintha az apjával szándékosan kijátszanának engem.Mit tehetek?
Hármas, ha beszéljen a lánnyal, max koröhögu és ennyi.
Volt ilyen barátnöm, elvált szülők, szart ö bele, mit kér töle az anyja, titkolózott, hazudozott állandóan, anyja meg már teljesen kikészült a csaj "lázadozásátol", meg hogy nem beszél vele semmit.
Hát, ha én ilyet csinálnék, jól tarkón bsznának...
Gondolom a férjed azt akarja elérni, hogy őt jobban szeresse, többet járjon oda stb. stb.
Vagy haragszik rád valami miatt, mert amúgy ilyet normális felnőtt nem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!