Van itt olyan, aki nem mondta meg a szüleinek, hogy megjött neki?
Én nem mondtam hanem rájött mert olyan mértékű görcsöm volt h muszáj volt megtudnia :P
Sosem beszéltünk erről a témáról!
Én a kisfiamat szeretném majd felvilágosítani mindenről!
Én se mertem elmondani.
Akkoriban még sokszor vattát használtunk, nem betétet ( kb. 20 éve jött meg először).
Úgy buktam le, hogy wc-zés közben a sarokba támasztottam a véres vattát, cseréltem tisztát, ki akartam dobni a véreset, de valamiért ott felejtettem és anya találta meg. Guszta :DDD
14 voltam. Anyumnak elmondtam ,igazából miután észrevettem és "rendbe tettem magam" megmutattam neki a nadrágomat hogy hát ez történt.
Apumnak nem mondtam. Nem emlékszem hogy ő mikor/hogy tudta meg.
Nem beszélgettünk különösebben erről.
Jelen. :D
13 és fél éves voltam,őszi szünet volt. Őszintén,nem is tudom,hogy miért nem mondtam el anyunak,talán féltem a reakciójától,vagy magától a helyzettől,már nem tudom,mindenesetre,oltári nagy hülyeség volt! Nem fájt a hasam,és nem is véreztem annyira,ezért sem lehetett olyan feltűnő a dolog. Olyan szempontból könnyű dolgom volt,hogy a wc-ben nekünk mindig van legalább 1 csomag éjszakai betét,viszont akadt egy kis gond. A wc-vel szemben van a bátyám szobája,mikor betétet akartam cserélni,persze,pont ott az ajtó beszélgettek anyuval. Mondta anyum,hogy ő is jönne be,és siessek már,de ha meg elkezdtem volna ott csörögni a betét zacskójával,minden meghallottak volna,ilyenkor azt mondtam,hogy nagy dolgom van,volt,hogy vagy 10 perc ültem a wc-ben,arra,hogy "tiszta legyen a terep". Olyan jól "játszottam ki a lapokat",hogy az életem legelső ciklusát titokban tudtam lebonyolítani,a másodiknál viszont már lebuktam. A történet csupán annyi,hogy az ágyon feküdtem,és valahogy átáztam,anyu meglátta a foltot a nadrágomon,és totálisan más volt a reakciója,mint amire számítottam. Hozott 3! csomag betétet,megmutatta,hogy hogyan kell használni azokat,kimosta a nadrágom,nagyon együtt érző volt. Azóta már eltelt több év,már teljesen nyíltan beszélek vele erről,ebben semmi kínos vagy gáz nincs.
Szóval lányok,ha megjött nektek,ne féljetek elmondani anyukátokat,apukátokat,nagymamának,stb. biztos megértenek titeket,segítenek nektek,és ne húzzatok a végletekig!
*Persze,pont ott álltak a bátyám ajtajában és beszélgettek.
Elírtam magam,elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!