Mi lelte a 13 éves fiam?
Figyelt kérdés
Szemtelen, nemtörődöm, lusta, a tanulmányi eredményei is leromlottak nem csinál semmit és antiszociális lett pedig régen nagyon érdeklődő fiú volt mostanra meg eléggé szemtelen lett. Mindenre idegesen válaszol meg hasonlók. Mi játszódhat le benne?2010. jún. 9. 21:34
2/8 anonim válasza:
Kamaszodik, ez természetes, te is ilyesmi voltál ilyen korban ;)
3/8 anonim válasza:
Kamaszodik és elviselhetetlen lesz.Lehet,hogy észrevette a lányokat is.És most azt hiszi,hogy Ő találta fel a világot.Sok türelmet kívánok.Én már végigcsináltam 2 fiúval.Elmúlik ám,csak tudni kell elviselni,és kezelni.
Tanácsom nincs,mert minden gyerek más.
4/8 anonim válasza:
Kamaszodik,hagyd csak,DE! figyelj oda rá,mert ha most elkallódik akkor már nagy baj lesz hidd el nekem.
Sok Sikert és Kitartás ;)
6/8 anonim válasza:
Kamaszodik :) baj nincs, de nagyon figyelni kell rá, de azt is úgy, hogy ne nagyon vegye észre. Én is voltam kamasz fiú, és tom, h ilyenkor nem akartam, h a szüleim korlátozzanak, de azt se, hogy lesz**janak. Egy optimális távolság kell, ilyenkor alakít ki mindent. És igen, ilyenkor történik meg a szülőről való résszleges leszakadás is, ami ha nem megfelelő, komlexusokat alakíthat ki benne. Azért a tanulmányi eredményeit nem kellene hagyni, talán vmivel egy kicst motiválni kellene.
7/8 anonim válasza:
Érdekes én 14 vagyok és nekem is valamivel rosszabbak a jegyeim mint tavaly. Lehet én is kamaszodom ? :D
8/8 anonim válasza:
Lehet hogy valami lány van a dologban. Nekem az egyik fiam 19, a másik 15, a harmadik 14. Szóval, amikor az egyik befejezné, kezdi a másik. Igyekezz beszélgetni vele, és éreztesd vele, hogy megérted őt, elmondhat bármit. Én is ezt csináltam, aztán fiú létére szegénykém elkezdett sírne és a nyakamba borult, mert egy hülye kis izécske átverte, pedig ő igazán szerette. Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!