Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A fiatalkorú fiam szexuális...

A fiatalkorú fiam szexuális életet él, hogy jussunk dűlőre?

Figyelt kérdés

Nem számítottam rá, hogy ilyen korán eljön ez is, de így alakult. A fiam most 16 éves, 10. évfolyamos, és a barátnőjével már szexuális életet élnek, aki egyel felette jár az iskolájukban. A kislánynak eddig egy fiúval volt “dolga”, a kisfiamnak ez az első.

Hálás vagyok, mert a fiam azonnal elmondta, hogy hányadán állnak, én csak annyit kértem tőle, hogy nagyon figyeljenek a védekezésre, ha neki kellemetlen, akkor megveszem én az óvszert, csak szóljon mikor kell. Azt mondta ezt ő megoldja, nem kellemetlen.

Azt is kértem még, hogy vagy a kislányhoz menjenek (ha a szülők megengedik) vagy legyenek itthon. Nem szeretném, ha furcsa helyeken lennének együtt titokban.

Szépen működik a dolog, de talán egy kissé romlottak a jegyei, mert hát a hétvégéi igen csak foglaltak, illetve kevés időt tőlt velünk is, és hiányzik nekünk...

Minden évben elmegyünk síelni a csalàddal, most ő nem jött, mert inkább a barátnőjével van. Ezt is próbálom megérteni, hiszen én is voltam fiatal, de mi is szeretnénk az élete részei lenni. A férjem nem mondja, de rajta is látom, hogy bántja, hiszen régen sok közös programjuk volt, sokat fociztak, horgásztak.

Amúgy a barátnője nagyon aranyos, szeretjük, illik a fiamhoz.

Mit tegyünk, hogy mindenki elégedett kegyen? Természetesen próbáltam beszélni a fiammal, de szerinte túlzásokba esem, és értsem meg, hogy ő szerelmes.

2018. febr. 25. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem egész jól csinálod, ez a helyzet mindenkinek új, és vegyes érzelmekkel teli, nehéz jól csinálni. Azt beszéld meg vele, hogy a jegyei ne romoljanak. Nyilván kevesebb időt szán rátok, ez már igy is lesz, nem csak azért mert szerelmes, hanem mert kamasz, ha nem lenne barátnője, akkor is lóghatna a haverokkal...

A sielést esetleg megoldhattátok volna úgy, hogy felajánlod neki, hogy a barátnője veletek jöhet - persze szerintem nem mentek volna bele, mert szülőkkel ciki ebben a korban, meg mégse vannak kettesben... meg persze nem biztos, hogy a lány szülei elengedték volna.

Szerintem próbáld meg kicsit lazábbra venni, megszokni, hogy lassan kirepül a fészekből, és próbáld pozitivan szemlélni a helyzetet - pl. a férjeddel többet figyelhettek egymásra (gondolom a lányaitok fiatalabbak, szóval még a kettesben sielés, kiránydulás, romantikázás gyerekek nélkül nem opció)

2018. febr. 26. 11:35
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

Úgy, hogy el fogadod talán, miszerint 16 éves?

Neked nem az a bajod, hogy a fiad nemi életet él, te azért hisztizel itt, mert nem ment veletek síelni és féltékeny vagy a barátnőjére, mert nem titeket, hanem őt választott. A nemi élete miatt aggódnál, akkor nem írtad volna bele ezt. Ne, ne akard megmagyarázni, hogy a síeléshez köze van a nemi életéhez.

Hidd el, jobban jársz, hogyha inkább ezt választod, mert kevésbé égő, mint az, hogy ki vagy akadva, miszerint a 16 éves fiad szexelni merészel. Inkább örülnél, hogy 16 évesen élte meg az első aktusát és nem 12 éves korban, ahogy a mai világban divat.

2018. febr. 26. 14:10
 13/16 anonim ***** válasza:
15%

rá kell vezetni a fiatalokat a testi gyönyörre. Javasolt egymás testének felfedezése, anál, orál szinten, ha még nem tették volna meg. Illetve orgiákon való részvétel.

Teljesen érthető, ha a fiad répázni/pipáztatni megy, nem pedig horgászni. Ne aggódj, ebben a korban állandóan feláll, a csajoknak meg nehezebb kivenni a cuccost a szájából, mint kutyától elvenni a csontot!

2018. febr. 28. 14:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kislány és nem kisfiú. Nem 10 évesek, hanem 16 és 17. Teljesen normális dolog. Sokan már 14 évesen is szexelnek. Védekezzenek, ez a fontos. Helyes, hogy nem tiltod, mert akkor titokban csinálnák. Hát igen, önállósodnak a gyerekek, az ember 16-18 évesen már nem a szüleivel megy nyaralni.
2018. márc. 3. 13:33
 15/16 anonim ***** válasza:
43%
Gumi téma: aki nem mer még magának gumit venni, az ne akarjon szexelni!
2018. márc. 3. 13:37
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Gumi téma: olyan helyre kell tenni, ahova nem szükséges gumi: száj, hátsó bejárat
2018. márc. 12. 11:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!