Örülnél ballagásra egy digitális kulcstartónak vagy képkeretnek?
Nem, bocsi. Számomra fölösleges az ilyen, biztos, hogy a szekrény mélyén pihenne érintetlenül...
14/l
Nekem a telefonomon van 490 kép a gépemen meg áhh rengeteg.
De kapnék egy ilyet,szerintem nem örülnék neki,mert fölöslegesnek tartom,ezért van ott a gép meg a telefon.
Mi értelme lenne,hogy a kulcsaimon (amit bevágok a táskéba otthon meg a polcra) rajta vannak a képeim.
Persze ha a lánynak tetszene akkor más véleménye nemis számít,de nekem biztos fölösleges lenne.
14l
Nekem tetszene. Nagyon szeretek a városban fotózgatni és több féle fom is ki van rakva a falra keretben. Van hogy cserélgetem a képeket de nem mindig. Én örűlnék neki hisz bármikor felnézek a falra mindig más kép jelenik meg elöttem.
Az meg aki írta hogy nézegesse a számítógépen őszíntán szólva én csak akkor nézegetem a képeimet ha keresek közte valamit felrakom valahova vagy kirakom háttérnek. Ha tényleg van sok kép értékelni fogja. DE ne kulcstartót vegyél hanem kép keretet amit kirakhat a falra.
21|F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!