Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Örülnél ballagásra egy digitál...

Örülnél ballagásra egy digitális kulcstartónak vagy képkeretnek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 11:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ. Honnan ballagnék. Általános, középsuli? Amúgy nem hinném, hogy a kamaszok erre "buknak". Inkább kérdezd meg, mi a vágya.
2010. jún. 8. 11:18
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Igaz, én nem most ballagtam, de nem örültem volna ilyennek. Da ha a ballagó ezt szeretné, akkor természetesen jó ajnádék.
2010. jún. 8. 12:14
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Fiú,lány kapja?Általános vagy középsuli?Kitől kapja?
2010. jún. 8. 14:01
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem, bocsi. Számomra fölösleges az ilyen, biztos, hogy a szekrény mélyén pihenne érintetlenül...

14/l

2010. jún. 8. 14:04
 5/14 A kérdező kommentje:
14 éves lány, akinek nagyon sok jó fényképe van a számítógépén.
2010. jún. 8. 14:18
 6/14 anonim ***** válasza:
59%

Nekem a telefonomon van 490 kép a gépemen meg áhh rengeteg.

De kapnék egy ilyet,szerintem nem örülnék neki,mert fölöslegesnek tartom,ezért van ott a gép meg a telefon.

Mi értelme lenne,hogy a kulcsaimon (amit bevágok a táskéba otthon meg a polcra) rajta vannak a képeim.

Persze ha a lánynak tetszene akkor más véleménye nemis számít,de nekem biztos fölösleges lenne.

14l

2010. jún. 8. 15:57
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
nekem tetszene
2010. jún. 8. 17:18
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

Nekem tetszene. Nagyon szeretek a városban fotózgatni és több féle fom is ki van rakva a falra keretben. Van hogy cserélgetem a képeket de nem mindig. Én örűlnék neki hisz bármikor felnézek a falra mindig más kép jelenik meg elöttem.

Az meg aki írta hogy nézegesse a számítógépen őszíntán szólva én csak akkor nézegetem a képeimet ha keresek közte valamit felrakom valahova vagy kirakom háttérnek. Ha tényleg van sok kép értékelni fogja. DE ne kulcstartót vegyél hanem kép keretet amit kirakhat a falra.

21|F

2010. jún. 8. 21:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene, a digitális képkeret biztosan, kulcstartót még nem láttam:D Szerintem jópofa dolog. 18/L
2010. jún. 9. 11:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon örülnék neki, mert egyrészt gyűjtöm a kulcstartókat, és imádok állandóan fotózgatni minden félét és szeretem őket ki tenni valahova.
2010. jún. 9. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!