A testvérem viselkedése betudható a kamaszkornak vagy pszichés problémára utalhat?
16 éves lesz, ha hazajön az iskolából kicserélik, egy félénk lányból egy vadállat lesz, egész nap hozzá sem lehet szólni, ha hozzászól valaki is " hagyá má a gyászba" "hagyáá má békén " mindez kiegészül a " devla vigyen e" mondatokkal, mindezt nem tőlünk hallja, nem is az iskolából, az úgynevezett " internetes barátaitól" meg élő közvetítésen keresztül közösségi oldalakon. Ebből kiderülhetett, hogy igazán az életét az interneten érzi jól magát.
Utóbbi időben kezd teljesen droid lenni, hazajön be a szobájába, cipőt le se veszi rohan be, eddig kétszer fordult elő, hogy szóltam, mindkétszer komoly gondot okozott, tudja , hogy az autóm a kincsem, egy folt nincs rajta, főleg nem benne, fogta magát bosszúból mert én kikapcsoltam a wi-fit ( hogy vegye le a cipőjét mert akkor hó volt és nem szeretek heti többször nála takarítani ) -érthető- kiment és ami az autóm körül volt mindet beletette, rágóját az ülésbe, sarat, havat a kárpitra. sok időmbe telt ez, és főleg megfékezni vandálkodását és ordibálását.
Megfogadtam többet hozzá sem szólok, én nem bántom.
Viszont ma , ma rászóltam, hogy vegye le a cipőt ( zavart mert belelépett egy köpésbe ) erre megtámadott, mindent rám dobott, kenyér, cipő szemetes, közben üvöltött, kocsim fele vette az irányt és ( mivel az ominózus eset óta zárom az udvarba is ) követ dobott majdnem az autóra ( sikerült kézzel beleütnöm a kőbe így nem kell kicserélnem a szélvédőt )
Most már bizonyos, hogy rá se nézek, oldja meg, max. a rohadt szalámi szag kiűzi a szobájából, mivel ott is eszik.
Szüleim ráhagyják, persze zavarja őket a viselkedése.
Mielőtt bárki azt gondolná, hogy kamu a történet, nem az, jó lenne ha az lenne, bár akkor nem áldoztam volna bele az időm, hogy megírjam ezt.
Köszönöm.
Félre értetted, interneten vannak ezek a "barátok" élőbe senki le se sajnálja, gyáva, még az utcán is suttogva beszél.
Multkor elcsíptem egy igazán kulturált párbeszédet, mivel hangosan telefonál. Következő volt:
Ő: itt vok, na mondjad mi vót?
Beszélgetőpartner : azt mondta a cs*cska változzak meg, nehogy már megváltoztasson valaki ge... ( hímivarsejt)
Ő : ja tök gyász má.
---ennyit hallottam és én szégyelltem magam helyette is, mint egy lórúgás olyan volt hallani.
Szóval igen, nehéz ez, főleg, hogy nem tanulékony a testvérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!