Miért jönnek be betegen iskolába?
Mert ebben az országban mindenki szarik a másikra. A gyerekektől egészen az idősekig. Ahogy a gyerekek bemennek a suliba betegen, úgy a felnőttek is bemennek dolgozni. Én kisbabát vártam amikor a munkatársam bejött dolgozni és azt mondta, hogy lehet hogy agyhártya gyulladása van..egy másik tüdőgyulladással jött.. És ezek az emberek anyagilag kibírták volna, ha tápénzre kell menni, csak szerették sajnáltatni magukat
. Nem törődnek mással.. Az osztálytásaid is valószìnű ilyen önző emberek gyerekei..
Pedig ha pár napot otthon maradnának, akkor utána nem fertőznének tovább, jobban is lennének. Megelőzné ezeket a hullámokat, amikor tömegesen lesznek betegek egy közösségben. De persze a szülő rögtön "csak megint lógni akarsz!" kijelentéssel, rossz közérzettel, félholtan bezavarja a gyereket az iskolába. Mert hát az orvos hülye, nem is beteg az a gyerek, a táppénz az ördögtől való, meg a dolgozatok ugyebár szintén pótolhatatlanok...
Nagyon idegesít engem az ilyen, próbálom kerülni azokat, akikről tudom, hogy ilyenek a szülei. Van osztálytársam, aki október óta szinte folyton beteg, mert nem maradhat otthon, elzavarják iskolába, de cserébe meg se gyógyul. Teljesen kivan testileg és idegileg, ez a kimerültség látszik csak meg a teljesítményén. Katasztrófa.
Azért, mert az idióta szülő beküldi.
Mint az enyémek, apám üvöltözik, ordítozuk, habmegtudja beteg vagyok. Úgyvtesz, mintha megállt volna a világ. Àprilisban 40 fokos lázam volt, vasárnapot végig hánytam nem engedték meg, hogybotthon maradjak. Hétfőn bementem, de olyan rosszul voltam, hogy elküldtek haza. Lmementem az orvoshoz, kaptam igazolást. De apám másnap behajtott ugyanúgy. Mert más gyerek betegebben us bejár, nincs is semmi bajom. Meg csak nem akarok iskolába menni, őt aztán nem verem át. Illetve, hogy nem az Algopyrintől gyógyulok meg. Írassak magamnak elmegyógyszert, mert nekem más semmi bajom nincs. Két hétig szenvedtem, de nem engedte meg, hogy itthon maradjak. Még péntek délután, mikor tanulni se kell, ilyennel fenyegetett, hogy elmegyógyintézetbe zárat, majd ott megállapítják milyen beteg vagyok.
Anyàm meg az a kategória, hogy miért nem öltöztél fel, nem vettél fel zoknit.
Szóval ezértbmegyek be én betegen. Sokkal több mindentől megkíméltem volna magam, ha veszek be egy Rubophemt és kibírom.Nem veszekednének.
Meg a tanárok se nézik jó szemmel, ha beteg valaki.
Az ominózusbeset előtt 3 héttel is beteg voltam, ki kellett kéreszkednem.
Utána meg mikor ilyen állapotbam bementem és nem igazán tudtam odafigyelni a fejemhez vágta, hogy ennyit ember nem beteg, lehet figyelemzavarom van.
Meg pótoltatni se nagyon akarnak. Volt amelyik féléves anyagból akart előállítani dolgozatot,mert nem mentem és ilyenkor olyanból pótolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!