A kamasz fiúk általában milyen alsót szoktak hordani?
Én boxert hordok, nem vagyok igazán szégyellős, nem is igazán zavar, ki hogy lát
18/f
Szia
Mi 5-en vagyunk fiuk testvérek (11-13-13-15-17)
Mind boxert hordunk.
Egymás előtt nem vagyunk szégyenlősök, és a szülök előtt se, ahogy a barátok előtt se de az idegenek előtt az apróbbak még polo nélkül nem mernek mutatkozni.
Nyáron melegbe akár az udvaron is mászkálunk alsónadrágba, fürdés után ha netán nem viszünk alsót a fürdőbe akkor se ciki kijönni a szobáig.
Boxer
(Divat? Van pár pofás darab, de az ritka.. és általában nem azt a fecskét szokták hordani.)
Mi nem vagyunk szégyenlősek.
Simán mászkálok boxerben a házban, nálunk senkit sem zavar. Főleg, hogy csak abban alszom, így reggel a konyhába is abba megyek ki reggelizni.
Póló nélkül is sokszor vagyok, azonban a meztelenkedés kizárva.
Van lánytesóm is és anyának sem örülnék ha meglátna.
Azonban strandon az öltözőben, uszodában egyáltalán nem bújkálunk egymás előtt. De nem is mutogatjuk magunkat.
Átlagosnak vesszük.
Öcsém 13 lesz, ovis kora óta boxert hord, simán elvan csak abban is egész nap, de, ha vendégek jönnek felöltözik, és ez mindig is így volt:)
Viszont érdekes, öltözni/vetkőzni (már nem pucérra, hanem mondjuk felvenni gatyát/pólót) előttünk nem mer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!