Kamasz fiam (2 éve nevelem én) ma nem velünk karácsonyozott, hanem a barátaival és részegen jött haza. Mit tegyek?
Engem még így 20 évesen se engednek el szívesen még karácsony előtt 1 héttel sem. Azt meg pláne nem értem, hogy hogyan talált a fiad olyan barátokat, akikkel el lehet menni karácsonykor.
Rossz a környezet, rossz a társaság. Nevelési tanácsot nem szívesen adnék, mert magam is "gyerek" vagyok még.
20/f
Semmit nem tudsz tenni. Majdnem felnott. Te meg egy kvazi idegen no vagy a szemeben.
Az apja beszeljen vele, meg mielott elzullik. Sajnos nalunk volt ilyen a csaladban, nem lett jo vege.
De ezt neki _te_ hiaba mondod, te az o szemeben az a no vagy, aki elvette tole az apjat. Soha nem fog toled se tanacsot elfogadni, se megszeretni, maximum elvisel, amig muszaj egyutt elnetek. Es sajnos az is valoszinu, hogy amint teheti, azonnal lelep (akar az iskola felbehagyasaval is, csak hogy ne neked legyen igazad).
Sz*r helyzet, de csak az apja tud vele valamit kezdeni - ha akar vagy tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!