Szülők! Ti mit szólnátok, ha egy olyan képet látnátok Facebook-on, amin a 17 éves fiatok egy másik fiú kezét fogja?
Mit reagálnátok/gondolnátok?
Az van a képhez írva: "Tess örökké barátok"
Gyerekek én se vagyok annyira idős... 22 éves vagyok.. de kiolvasható h mit irt alá a srác...
és a szülő semmi homo erotikára ne gondoljon mert nem az van benne.. csak talált egy olyan embert akivel szeretné végig élni az életét mint BARÁT !!
Na azért az durva, hogy valaki a saját gyerekét kirakná a házból. Ha meleg hát meleg, ő élete, én azért nem ítélném el. Továbbra is támogatnám mindenben.
Azt mondta most mielőtt elindult suliba, hogy csak hülyeségből fogták meg egymás kezét, nem úgy szeretik egymást, hanem csak simán legjobb barátok .
Megkönnyebbülnék hogy valószínű nem fogja egy nő se a csőbe húzni. :D
Na jó csak vicc. Semmit nem szólnék. Figyelnék a jelekre, hogy esetleg meleg-e. De ezt is csak azért, mert ha bejelenti, nem szeretnék nagyon meglepődni, inkább csak örülni, hogy megbízik bennem. Amúgy meg a szexuális élete nem tartozik rám, csak annyiban hogy időben felvilágosítom.
Utolsó..gondolom nem hivatalos kézfogás van a képen hanem pl egymás mellett állnak és szorongatják egymás kezét.
59%os, nem a fiúk nem szokták arcon csókolni egymást, maximum a kis tini metroszexuálisok, de azok meg nem heterók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!