Mit csináljak ha a lányom legjobb barátnője elkezdett nagyon furcsán viselkedni? (A korához képest irreálisan sokat foglalkozik a szexualitással)
12 éves kiskamaszok bő 3 éve legjobb barátnők. A kislányom szerencsére hozzám fordul ha baja van, és most szólt hogy már zavarja a lány viselkedése. Elkezdett állítólag káromkodni (előttünk nyilván nem) és a szexről beszélni, de nem a korának megfelelő szinten. Olvastam olyanrol hogy esetleg ez jele lehet hogy zaklatják, de nem akarok rögtön ilyen következtetéseket levonni. De nem tudom merre induljak el. Tiltsam el a lányomat? Logikus lenne beszélni a szüleivel, de ismerem ugyan őket nyilván, de nem lettünk barátok, nem járunk össze. Most állítsak oda egy ilyen dologgal?
Annyi infóm van még hogy van egy jóval idősebb fiú féltestvére az anyja előző házasságából, és állítólag az ő barátjába "szerelmes", de úgy tudom plátói és egyoldalú az érdeklődés. A lányom szerint az a fiú nem bánthatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!