Mit tegyek, hogy ne szekáljanak?
Az osztálytársaim egy ideje cse*egetnek... Kisebb vagyok náluk nem tom őket megverni. O.főnek is már szóltam... A ruházatomat és a hajamat pocskondiázzák, meg a cipőmet. Meg mindenféle pletykákat híresztelnek rólam, de nagyon elegem van belőlük...
13/F
Ne foglalkozz velük :) Ha látják, hogy nem érdekel, akkor abbahagyják :) Amúgy légy magabiztos :)
Nincs kedved beszélgetni erről? van egy két tapasztalatom :)
Írj privátot ha érdekel :)
13/L
Én egy új suliab kerültem 2 évvel ezelött 6.-ba mindenki csúfolt a hajam miatt meg minden.De most emg én avygok az osztály egyik lejobb fej csaja .szvale zzel csak azt szeretném mondani,h ahhoz,h ezt elérd.ki kel magadért álnod és en árúlkodj tanároknak álj ki. ne verekedj,de ne hagyd magad.ha valaki szeretne veled verekedni te csak mondj annyit neki,h boccs de nem süllyedek le ate(ti) szintetekre! legyél megbízható,megértő,. ;)
ha ezeket be tartod még lehetsz te az osztály főőőő ;)
Ne érdekeljen, amit mondanak rólad.
Járj sportsra, vagy valamilyen foglalkozásra, és keress ott barátokat :) Hidd el, már úgy könnyebb lesz :)
Ha azt mondja "bocs de nem süllyedek le.." csak mégjobban fogják b*sztatni..
Valami intelligenset érdemes talán visszapofázni, de vigyázva arra, hogy ne azt a reakciót váltsa ki a kis suttyókból, hogy ő beképzelt.
Egyébként meg tényleg érdemes látványosan szarni az egészre.
Egyik füleden be, másikon ki.
Tényleg segít ha nem foglalkozol velük, nekem már bejött.
13/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!