Azért megbünthetetnek a suliban ha szünetekben zenét hallgatok? (fülhallgatóval)
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 22:34
2/13 anonim válasza:
Ha benne van az iskolai házirendben, hogy nem szabad, akkor igen.
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem. És véleményem szerint ilyesmi nem is lehetne a házirendben sem, mivel nem zavarsz vele másokat és nem jelent veszélyt sem rád, sem pedig a társaidra.
L/23
4/13 anonim válasza:
Náluk mégenélkül se büntetnek,kivéve ha olyan helyen vagyunk vagy túl hangos. Vagy akk ha sérti az iskolád házirendjét.
5/13 anonim válasza:
Én kemény suliba jártam, negyed ennyiért és folyamatosan megróttak mindenért, szóval nem tartom kizártnak. Iskolája, házirendje, tanára válogatja. Vannak iskolák, ahol a mobiltelefon használata tiltott dolog, ha azon hallgattál zenét, megint helyben vagyunk. Nem hiszem, hogy azzal volt valakinek gondja, hogy csendben, észrevétlenül zenét hallgattál egy sarokban a szünetben - meseszerű, hogy ez valakinek gondot jelentsen és azt sugallja, hogy csak elítélő válaszokat vársz. Meg is kapod többnyire, de én azért itt mást is sejtek - pl. kötelező lett volna udvaron lenni, a tanár épp tájékoztatást tartott és nem figyeltél, vagy ehhez hasonlók. Légy őszinte, ez így homályos. L27
6/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy tiltja-e nálatok a házirend.
7/13 anonim válasza:
A mi sulinkba megböntettek ha csak ilyenre alkalmas dolgot vittünk be.Nem kellet hogy halgassuk vagy használjuk a büntetéshez.Nézd meg a házirendet és abbol azonal kiderül.
8/13 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg, hogy szabad-e.
9/13 anonim válasza:
Nálunk benne van a házirendben,hogy a telefon használata tilos,de mégsem büntetnek meg érte max. ha hangosan hallgatod a zenét akkor szólnak és ennyi.
14/L
10/13 anonim válasza:
hát, egy átlagos házirendben az van benne h a telefonnak tilos bekapcsolva lenni órán. ez esetben biztos nem ha már az van beleirva h iskola időben akkor sem valószínű, de ha pikkel rád az egyik tanár akkor, megbüntethetne. De én még erre nem láttam példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!