Mennyi pénzt adtok egy 7-es gyereknek 2 napos osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
Természetesen minden be van fizetve, nem kell + belépőkre pénzt, és csomagoltok neki rágcsát és üdítőt.2010. máj. 30. 07:41
11/17 A kérdező kommentje:
fiúról van szó.
2010. máj. 30. 14:54
12/17 anonim válasza:
én hetedikes vagyok,most voltunk osztálykiránduláson.szüleim elváltak,anyával élek,ő adott oda 3000-t.aztán mentem apához,kérdezte anya adott e költőpénzt,mondtam hogy igen 3000-t,és hogy nem kell több,de adott egy 1000-t,kiegészítésképpen.szerintem ennyi a max.13/L
13/17 anonim válasza:
Én a tesóimnak 5-8. osztályig 5000-et adtam - egy hétre, előtte a tanárok külön kérték, hogy ne adjunk költőpénzt, ne kelljen azon problémázni, h elhagyták stb.
mindig úgy jöttek haza, hogy max egy ezres költöttek, azt is fagyira.
Nyolcadikos okir-re meg vittek magukkal egy üveg bort meg kólát.
Ha ügyesen pakolsz be neki, nem lesz gond, a pénzre sem lesz szüksége.
14/17 anonim válasza:
Mi most 6.osok vagyunk. De nekem anyuék mindig 3.000-ret adtak 1 hetes oszt.kirándulásra. Minden fizetve volt. Azoknak akiknek kellet vettem ajándékot mindig és még magamnak is "felhalmoztam" pár dolgot. És, mindig vettem 1 ruhadarbot magamnak szóval...Elég:D
15/17 anonim válasza:
Én 7.-es vagyok, most voltam osztálykiránduláson, igaz, csak 1 napos volt, de én 3000-et vittem. Mondjuk, kevésnek bizonyult (még kellett volna vagy 500 Ft), pedig nagyon nem vagyok egy költekezős típus, de egy kalandparkba mentünk, ahol volt mindenféle program, amit még külön kellett fizetni, ha ki akartuk próbálni, és ha már ott voltunk, persze hogy kipróbáltuk =D Igazából semmi másra nem költöttem... Nem volt ott fagyizó, anya csomagolt egy csomó kaját, de igazából abból sem ettem semmit, mert ott helyben főztünk magunknak ebédet, szóval szerintem nem kell olyan sok pénz, max. 5000.
16/17 anonim válasza:
Azért a 10.000 az sok.
Szerintem 3000 tökéletesen elég. : ]
17/17 anonim válasza:
én mindig 5-6 ezret kapok és általában több mint a felét vissza is hozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!