Hogy mondjam el? Mit mondjak?
Figyelt kérdés
van egy srác akivel alakulnak a dolgok és most úgy érzem szerelmes vagyok.anyukámnak egy barátomról sem számoltam be/mutattam be, mert úgy érzetem egyik sem elég komoly. most viszont szeretném elmondani/bemutatni.hogy kezdjek bele a beszélgetésbe?2010. máj. 28. 19:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem bőven elég pl. egy hónap után hazavinni bemutatni a fiút, előtte elég annyi, hogy "-Anya, megyek találkozom egy fiúval.-És ki az kislányom? -A ...ból ismerem, ne aggódj, nagyon rendes srác, ha úgy alakul, elhozom nemsoká, hogy megismerd."
2/4 anonim válasza:
Szia! Légy őszinte és meséld el röviden, honnan ismered és miért tetszik. Mondd el, hogy szeretnéd bemutatni, ha anyukádnak is megfelel (és örülni fog, hogy megismerheti, és nem egy idegennel enged el legközelebb!). Csak lazán és egyenesen, nem lesz belőle gond! :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
remélem menni fog..:D
2010. máj. 29. 11:39
4/4 anonim válasza:
Szia.Üljetek le és beszéljétek meg.Mond el neki hogy ugy érzed alakulóban van a dolog és hogyha neki is megfelel akkor szeretned bemutatni neki.Mond el hogy nagyon rendes srác,és hogy szereted őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!