Üdv! Ti mit szólnátok hozzá ha a 12 éves kislányotok kick boxot szeretne tanulni?
Engedném neki:D
Ja és azt mondanám neki,hogy majd nemsokára keresünk valami tanfolyamot(ilyen kick boxosat),és akkor majd oda járhat.
Szia! Kisebbik lányom, most lett 5 éves, szeptembertől ő is elkezdi, a kick boxot.
Apukája már évek óta űzi ezt a sportot.
Kicsit féltem a sérülésektől, de engedem, mert látom, hogy nagyon szeret verekedni.
2,5 éves kora óta RSG-ik, nagyon hajlékony lett tőle, viszont az edzője szerint egy küzdősport jobban illik hozzá.
Nagyobbik lányomat, viszont a közelébe sem engedem(ném), ő tipikus kislány, a fájdalom, puszta említésére is elsírja magát.
Lánykádat, te ismered a legjobban. Ha könnyen eltörik nála a mécses vagy nincs benne kitartás, akkor nem neki való ez a sport.
Helyedben megnéznék egy-két edzést, s csak utána döntenék.
Ha anyagilag megengedhetnénk magunknak az edzéseket, biztos támogatnám.
Az én apum folyton ezzel nyúz, hogy miért nem tanulok valami küzdősportot, és tudom is, hogy nem ártana, de sajnos nem vagyok az a típus, aki képes az ilyesmire, első edzésen összetörnék... x)
13/L
Na jár már?Tetszeik neki?9 évesen kezdtem most vagyok 26L
csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!