Normális ez? (lent)
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,160 cm körül,és 40 kg vagyok! de nem tudok hízni(nem is akarok,és örülök is neki!!),de miért nem hízok??2010. máj. 26. 14:12
1/15 Asa Sempai válasza:
Sok olyan van aki egyszerűen nem hízik. De örülj neki :D
2/15 anonim válasza:
Ilyenek az adottságaid. Elvileg ez egy genetikai hiba, hogy az ember nehezen tud zsírt raktározni, manapság viszont sokan szeretnének ilyen hibával élni.
3/15 anonim válasza:
Én 30 vagyok(F) mégse hízok soha egy dekát se. Te viszont nő vagy, úgyhogy örülj neki.
4/15 anonim válasza:
Velem is így van. 14/f 179cm 60kg.
Többet eszek az egész családnál és mégsem hízok...
5/15 anonim válasza:
:O:O:O:O
jó nekledmén szeretnék a helyedben lenni:-s
13/L vagyok 153 cm, 50 kg:((
6/15 anonim válasza:
utolsó vagyok boccs a helyelyesírásért
7/15 anonim válasza:
jó mondjuk a csontjaim jó vastagok de akkor is:((
8/15 anonim válasza:
Na és én mit mondjak?
14/L 178 cm 74 kg?
9/15 anonim válasza:
AZ előző vagyok:
Hát eléggé merev vagyok és apumtól örököltem azt hogy hát elég merev, és kemény, erős széles vagyok.... kemény csontú és széles, vastag lábú.... de mondjuk jobb mint egy anorexiás!pfffff
10/15 anonim válasza:
Ja és hát... husis vagyok.. minta súlyomból látszik:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!