Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hallottátok már ahogy a...

Hallottátok már ahogy a szüleitek szexelnek?

Figyelt kérdés

A szüleiteket vagy az egyik szülőtöket+a mostohátokat?

Hogy reagáltátok le?

Mindtatok nekik, hogy hallottátok?

Nem akarom tőbbet hallani.

2017. aug. 26. 09:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem a mostohám a barátnője,csak egy közös kiránduláson voltunk,így vicces volt.
2017. aug. 27. 01:19
 12/20 János Gilján ***** válasza:
68%

Nálunk a szüleim az első pillanattól fogva integrálták a nevelésembe a szexuális nevelést és felvilágosítást. Már 3-4 éves koromban is együtt lapozgattuk a "Sehányéves kislányt" és magyarázták nekem a tartalmát.

Én soha sem éreztem rosszul magam, ha hallottam őket szexelni, mert pontosan tudtam, ez azt jelenti, hogy szeretik egymást.

Most, hogy én lettem szülő, szeretnék a fiacskánk felé is egy ilyen laza, elfogadó és életkorra szabottan informatív nevelést biztosítani az imádott feleségemmel. A szex (optimális esetben) egy csodálatos dolog, ráadásul az élet normális velejárója.

37F

2017. aug. 27. 01:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim nagyon visszafogottan szexeltek, sohasem hallottam őket. Ennek köszönhetően viszont megesett, hogy rájuk nyitottam. Hatéves lehettem, nagyon fájt a fülem. Szólni akartam anyámnak, hát látom ám, hogy éppen hancúroznak. Utána apám kijött és rögtönzött felvilágosítást tartott. Nem csináltunk belőle nagy ügyet. Nem úgy, mint mikor 8 évesen engem kaptak rajta a szomszéd kislánnyal, amint papás-mamást játszunk. :-))
2017. aug. 27. 15:00
 14/20 János Gilján ***** válasza:
100%

Látom sokan lepontoztak azért, mert a szüleim nagyszerű munkát végeztek a szexuális felvilágosításom tekintetében. :)

Nem értem miért fáj az, hogy én már 6-10 évesen is képes voltam a szexuális tevékenykedést a szeretettel összekapcsolni. Úgy gondolom, hogy az érték amit kaptam tőlük, még 10-szer ennyi lepontozást is megérne és mindössze csak sajnálni tudom azokat, akik ezt nem kaphatták meg a szüleiktől.

Természetesen az egy teljesen más helyzet, amikor valakinek elválnak a szülei és a belépő új férfit/nőt nem tudja valaki elfogadni, akkor teljesen logikusan a szex elfogadásával is problémák lesznek. Az én példámban viszon a kérdésben meghatározott "szüleim" voltak benne és nem az egyik szülőm egy idegennel. Ez utóbbi eset jószerivel engem is meglehetősen zavart volna kiskoromban...

Miquel: Mi volt, amikor elkaptak? :)

2017. aug. 28. 05:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Összeült a két család, és engem, mint valami bíróság, pellengérre állítottak. A lány anyja nagyon azon volt, hogy megszégyenítsen, az én anyám próbált észérvekkel hatni rá. Nem sok sikerrel. A férfiak csendben söröztek. Ők nem vették olyan véresen komolyan két gyerek játékát. Végül megegyeztek abban, hogy részemről nem volt helyes rábeszélni a kislányt, és az anyja tiltotta is később a velem való játéktól. Később is mindig vasvillatekintettel méregetett, ha véletlenül találkoztunk. Mintha bizony erőszakkal vettem volna rá a csajt.

Mindent összevetve mai szemmel nézve ez a tortúra alkalmas lett volna az én gyermeki mimózalelkem végzetes eltorzítására. :-))

Hiába, 50 éve még más, évezredek alatt megcsntosodott elvek mentén neveltek minket, mint manapság történik ez.

2017. aug. 29. 08:21
 16/20 János Gilján ***** válasza:
91%
Huhh... Köszi Miquel! Szoktam mondani, hogy az idióta felnőttek képesek ott is problémát generálni, ahol semmi rossz sem történt. A te sajnálatos eseted is egy ilyen megmozdulás volt az anyuka részéről. Mellesleg mondom, hogy én a szüleid helyében keményebben álltam volna ki melletted ennél. Simán összeszedhettél volna valami lelki traumát, ha "mimózalelkűbb" lettél volna...
2017. aug. 29. 13:37
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

Igen.

A szüleimet.

13 éves lehettem, a szomszéd szobában próbáltam aludni (ők már biztos azt hitték, hogy elaludtam), de akkor nem esett valamiért le nekem, hogy az az volt, pedig a szex fogalmát már nagy vonalakban, érintőlegesen ismertem. (11 évesen kezdtem menstruálni s akkor úgy nagy vonalakban elmondták, hogy miért is vérzek ott lent) Végül apum említette 16 éves koromban hogy egyszer meghallottam őket... Így visszagondolva elég érdekesnek tartom, azt hogy ha az osztályomban valaki valami olyat mondott mindenki (köztük én nagyon) direkt félreértettem, s mikor tényleg valami olyasmi volt nem ismertem fel. :D

2017. szept. 7. 13:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen nem jelentett gondot nem voltunk zavarba,de ugyan ez fordítva is halottak láttak is közben,36N
2017. szept. 9. 06:18
 19/20 anonim ***** válasza:
77%

Hallottam

Nekik az emeleten van a szobájuk, nekem a földszinten

Ennek ellenére becsukott ajtóval is lehetett hallani, este 11-kor

Másnap 2tz-t plusz 1 dogát írtam, ezért szerettem volna kipihenni magam, de olyan hangosan voltak, hogy kénytelen voltam felmenni, kopogni, és megkérni őket, hogy halkabban csinálják amit épp művelnek.

Ez volt az első és utolsó, hogy ilyen volt.

Igazából akkor eléggé undorral töltött el, hiszen én se úgy verem a gyíkom, hogy az egész ház hallja. De most már csak nevetek, amikor visszagondolok erre.

17/F

2017. nov. 20. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok, csak leírnám azt is, hogy amikor kissebb voltam (talán másodikos), akkor egyszer rájuk nyitottam, amikor anyám épp apámat kényesztette a szájával 😅😅😅.

Szerencsére a takaró alatt, ezért nem láttam semmi olyat, ami maradandó mentális problémát okozott volna. Akkor még nem is értettem, mit csinálnak, körülbelül ötödikes koromba (amikor már tudtam mi hogy van) emlékeztem erre vissza, és realizáltam a helyzetet

2017. nov. 20. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!