Mit csináljak fiam nagyobb értékben lopott az interneten? 2100 euro értékben. Hogy lehet ezt túlélni?
Egy internetes játékban lehet kiegészítőket venni, mi megmondtuk havi 2 ezer forintott költhet erre. Két barátjával átverte az embereket, loptak hazudtak.
Tegnap megkeresett minket két szülő feljellentéssel fenyegetnek. Vissza nem tudjuk adni mert eladták elcserélték.
A fiam csak röhög semmi büntudata nincs. Elvettük a netet, számítógépet, telefont. Erre az apját rugdosta. Ő meg felpofozta.
Lehet ebből eljárás?
#10-es:
És szerinted nem fog hazudni?
Be fogja vallani,hogy éppen mit csinál?
Aha,persze...
Ha a játékban ilyet csinál most akkor mi lestz később?
Megbíztam benne, szabad kezet kapott volt számítógépje, telefonja net minden. De kár volt erre költeni is.
A barátja anyja átjött, hogy ezért a kis gyerekes csínyért ne legyek ennyire szigorú..
Most ott tartunk nincs internet, okostelefon semmi ilyesmi. Apja érintő képernyős de nem okos telefonját megkapta.
A suliig sehova nem mehet. De nem is érdekli szerinte csak viccelünk.
Akiktől lopott visszaadtuk amit elvett, ha nem volt meg kifizettük. A szemünk előtt szidta a kisgyereket.
Egyszerűen nem értem mi lett vele, miért olyan fontos az a játék.
Augusztus utolsó hetében mennénk nyaralni, elmenjünk így?
Akkorát csalódtam nem bírom ezt :(
A 16-ost felpontozni kellene nem pedig le.
#6, attol hogy egy jatek, meg ott is tilos a lopas.
Kerdezo, a te fiad kozel sem egyedi eset, rengeteg jatek tele van scammerekkel, szerencsere a tobbseg csak jatekbeli cuccokhoz fer, nem tudja valodi penze tenni.
Egyreszt tenyleg ugy tudott masokat meglopni hogy azok tul naivak voltak, a cuccok visszaadasa meg a jatek supportja dolga lenne, oda kell a lopast jelenteni es nem a szuloknek onbiraskodni... Elmeletileg, gyakorlatilag megerdemel minden buntetest.
Nos azert mert most naiv jatekosokat meglopott, meg lazado kamaszkent virtualis penzt lopott (a Steambol nem lehet a csereberelt benzt kiszedni, csak piacon belul elkoltheted masra) meg ne biztos hogg felnottkent bunozo lesz.
A masik ket barattal mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!