Szerintetek egy 11 évesnek komolyabb okostelefon?
Értem bár nem tudom mit mesélt a deep net-ről de ezekszerint felelősség tudata az biztos van :)!
Most ez egyáltalán nem a reklám helye, de a Xiaomi egy kínai cég 50000Ft-ból egy xiaomi telefont simán lehet venni és 3x jobb mint a Spirit. Ha nem bánod kicsit magyarázok(ha nem érdekel akkor akkor lesz egy jel hogy mikor fejeztem be :D )
Tehát nem tudom, hogy miért pont ezt a telefont nézte ki, de a telefon egy Qualcomm snapi 410es procival van megáldva kerek 1Gb rammal. Ez az egész egy 2100mAH akkuval ami alap esetben nem lenne kevés hiszen ha csak van 1hetet kibír. De gondolom, ha már telefon akkor nyomkodjuk :D (magamból kiindulva :P ) Ennek elenében egy Xiaomi Redmi 4__ 3Gb rammal rendelkezik 32GB belső tárhellyel és egy 4100mAH-s aksival. Nekem nem ez a fajta van, hanem ennek a Note változata abban egy 625ös snap proci van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Azért írtam a kissebbet, mert az egyezik a spirit méretével. a note ugyanis 5.5col :/ kicsit tepsi :D.
--------------------------------------------
Na idáig tartott a zagyválásom. A lényeg, hogy ár/érték arányban ennél a típusnál sokkal jobbat is lehet találni. Azt kellene megtudni, hogy miért pont ezt választotta. 60ért vettem az enyémet de fel van szerelve minden jóval :D újlenyomat olvasó, infra a távirányításhoz stb illetve most jön ki rá az android 7.0 ami miui 9 alatt fut szóval ha ez nem jön be akkor esetleg tudok segíteni még kutakodni de én nem biztos hogy megvenném 50000ért
További szép napot! 18/F
Értem is meg nem is a mai generációt.
Oké hogy telefon net stb. De csak ez a fontos nekik? Kinek milyen kütyü van?
Közben meg néhány szülő anyagilag becsődöl ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!