Nem vagyunk túl szigorú szülök? Nem túlságosan "szoros" a gyeplő egy 15 éves lánynál?
Este 9- ig kint lenni a barátokkal (persze világítással)
Smink:Szempillaspirál, és és alig látszó szemhéj festék(suliban csak szempillaspirál)
Fiúzás:Korai
Alkohol:nem ihat, bár hála isten nem is akar
Alvás:Ha suli van 20:00, ha nincs akkor 0:00.Ez szigorú?
Szerintem bocsi, de túl szigorú. Bár engem nagyon lazán nevelnek (16 vagyok). De egyébként ha engem így fognának semmi bajom nem lenne valószínű, nem lázadnék, csak néha többet akarnék.
A 9-ig való kimenőt szerintem 10-re ki lehetne bővíteni, de ahogy ezt leírták már előttem, társaságfüggő.
Az alkoholt úgyis kipróbálja legalább egyszer, ha akarja többször is.
Az alvás nagyon korai, 8-kor nekem általánosban volt takarodó, nekem és a barátaimnak az volt a normális.
A smink szerintem mehet korlátlanul, a fogalmazásod alapján szerintem jó lánynak neveltétek, aki nem hordana lotyós sminket suliba.
A fiúzás pedig abszolút nem korai, bízzátok rá. Bár ebben nem tudok nyilatkozni, én pont nem akarok barátot, de lehet hogy ő igen, sőt tetszik is neki valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!