Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Húgom nem hajlandó mosogatni....

Húgom nem hajlandó mosogatni. Mivel lehetne rávenni?

Figyelt kérdés

Akárhányszor szólok neki(nem sokszor), hogy most ő mosogasson, elkezd ordítani velem is, anyuval is, hogy én mindig kifogásokat keresek, meg ennyire nem vagyok képes, aztán bevágja maga mögött az ajtaját. És akkor megint vagy én vagy anyu mosogatunk. Ez már elég régóta megy. Amúgy 15 éves. Úgy gondolom ennyi idősen már megtehetne ennyit...

Tanácsok?

2017. aug. 3. 19:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%

én egyedüli gyerek vagyok,a szüleim szinte nem is elnek itthon,ezért hamar leesett,2 eve,hogy bizony ezt en oldom meg,mert senki más nem fogja...porszivozok,felmosok,port törlök,mosogatok,mosok,terigetek,vasalok.az ablakpucolashoz meg hasonlóhoz persze inkább hivok takaritot...13/l

remélem ezzel senkit nem sertek meg,mert nem is akarok,de en sosem értettem,hogy a kortársaim,vagy nálam idősebbek,miért nem csinálnak semmit otthon,miért varjak,hogy elvegezzék helyettük.

2017. aug. 4. 14:54
 12/12 anonim válasza:
Motiváld azzal hogy éjszaka kimászik a mosogatóból a koszos tányér és megeszi őt.
2017. aug. 5. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!