10 év körüli utcán pisilő lány, rászóljak?
Minek szólnál rá?
Épp a napokban kerültem olyan helyzetbe Pesten az utcán, hogy elég sokára tudtam hazaérni, és épp be sem tudtam szaladni sehová. Csak lett volna egy árva bokor néptelenebb környékkel, bizony, ohgy leguggoltam volna, mert már járni is alig bírtam, és el is sírtam magam, mire haza tudtam értni. Terhes vagyok, gyakran kell.
Bárki bármikor kerülhet ilyen helyzetbe, te nem tudhatod, mennyire kellett neki pisilni. Örülj neki inkább, hogy te nem voltál még így. Más gyerekére rászólni amúgy is érdekes dolog. Főleg hülyeség miatt.
Hát én, lehet, szólnék, de miután elvégezte a dolgát. Ha hugyozás közben rászólsz, akkor hirtelen elzáródik a pisicsap? Vagy mi? Ha már annyira kellett, nem tudja félbehagyni. Plusz azért elég nagy traumát is lehet okozni azzal, hogy rákiáltasz kisdolog közepén, hogy Ne itt pisiljél!!!!
Inkább utána kérdeznék rá, hogy miért pisilt oda, és hogy legközelebb mit érdemes csinálni (pl. boltosnénit megkérdezi)... főleg mert ha kiderül, hogy anyuci mondta, akkor azért ott nem olyan könnyű a helyzet. Mert ugye mindenki azt mondja a gyereknek, hogy csináld, amit anyád-apád mondd, tiszteld a szüleidet és a döntéseiket...
Nem éri meg rászólni, úgyse hagyja abba. 10 évesen a hülyéje vissza tudná tartani, csak nem akarja. Gondolom az lehet, amit utolsó írt, h a szülei biztatják. Ahelyett h tisztaságra nevelnék.
Állati "guszta" látvány lehet egy élelmiszerbolt előtt hugyozó kisgyerek. Amúgy voltam már szemtanúja, hogy játszótéren egy 50 körüli férfi nem engedett pisilni egy 8 év körüli kisfiút. Érdekes, utána haza tudott menni, nem pisilte össze magát a játszin. Csak hát lustaság félegészség. Én biztosan arra fogom nevelni a gyerekeimet, hogy tartsák tisztán a környezetüket, és nem arra, hogy hugyozzanak össze-vissza, mint a kutyák.
Sok szülő hugyoztatja a gyereket mindenhol, azzal a felkiáltással, hogy nem tudja visszatartani.
Én gyerekkoromban még vissza tudta mindenki, de mostanában ez a cigány stílus megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!