Mit tegyek, ha apám kipécizett magának és kikészít, még a tesómmal tök kedves?
Állandóan az van, hogy ugyanazért hetekig képes velem ordibálni, a tesómat meg le sem cseszi. Ő fiú, én meg lány. De komolyan nagyon kinézett magának évek óta. Az öcsémet sosem verte meg, engem meg többször is.
Volt például egy kisebb autóbalesetünk és a tesóm vezetett, én meg mellette ültem. Erre engem készített ki, mert nekem kellett volna megakadályozni. Hiába mondtam, hogy gyorsan történt, nem tudtam mit tenni, de hiába. Aztán még anyám is engem szivatott, egy nap 40-szer kellett elmondanom a sztorit. Belehajtott az árokba, mert gyorsan ment és felborultunk, teszem hozzá én kicsit még meg is sérültem. Aztán mondtam, hogy nem tehettem semmit, meg bocsi, meg minden, erre ordibált, hogy te tehetsz róla, dögölj meg, meg minden. Kb. két hétig nem aludtam, mert magamat emésztettem, nem tehettem semmit, éppen ittam. A tesómnak meg jaj kisfiam, most félévig nem vezetsz, de nem baj, inkább tanulj az érettségire, ne szúrd el.
Meg amikor az öcsém került kórházba, akkor is velem ordibált, hogy miért nem megyek be hozzá óránként, mikor suli volt.
Amikor meg engem utaltak be akkor egy hétig rám sem néztek, mert nem haldokolsz, meg egész odaúton szidott, hogy fel is ment 180-ra a vérnyomásom, mire odaértünk.
Tök igazságtalan. Úgy érzem, hogy direkt szemétkedik velem. Vannak ennél sokkal durvábbak is.
ha tanul ugy elég necces dolgozni...és uygan kis diákmunkűval mennyit keresne ?
albérlet 100 ft + 2 havi kaucio...300 alább nem tud elindulni.
egy megoldás van költözz nagyszüleidhez
Még tanulok, én hülye nem mentem messze egyetemre. Már gimiben is volt egy időszak, mikor ezt csinálták, akkor sem mertem szólni senkinek. A suliorvos pedig sejtette, mert sok "balesetem" volt, de tagadta, mert fenyegettek.
A barátaim már hónapok óta mondják, hogy költözzek el, de én eddig nem tettem semmit. A tanulás nagyon nem jött össze, figyelni nem tudtam.
Teljesen kikészítettek és magam alatt vagyok állandóan, elhagytam magam. Magamat okolom mindenért.
Idősek a szüleim, anya 60, apa 67 éves. A nagyszüleimet nem is ismertem soha.
Rokonaim nincsenek, vagyis egy ápolásra szoruló nagybácsi, de magára se tud figyelni.
A lelkisegély vonalat hívogatom hónapok óta, de érdemben ők sem segítettek, max. panaszkodhattam valakinek.
Az meg, hogy apa összetörte két hónapja az ipademet, mert zavarta, hogy sokat nyomom azt a "fehér sz..t." Meg a telefonomat is, de az helyett kaptam újat.
Sehova nem engednek, állandóan ellenőriznek
Szeretek szenvedni, nem ér annyit az az ember, hogy így tönkremenjek. Le is fogytam, nem sminkelek stb.
Meg is vertek többször, eltörték az orromat például...
Tényleg nem mehet tovább, de csak magamat emésztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!