Elengednétek 16éves lányotokat pár napra a25éves barátjával nyaralni?

Szerintem nagyon gáz.. 25évesen már felnött férfi mit akar egy 16éves kislánytól? (tudom, h mit akar..)
Annó édesapámék teljes mértékbe felvoltak háborodva azon amikor a férjem 19évesen elkezdett nekem udvarolni.. Én akkor 16voltam. Az talán hateresett volt, de ez nagyon durva.. 25éves felnött férfi egy 16évessel?? ez már vicc. ez a faszi tényleg egy töketlen lehet ha kislányokat tud csak be fűzzni. Gondolom kedves kérdező majd ha haza jön külföldről ez az ember nem fog veled olyan helyen mutatkozni ahol sok az ismerőse, mert lehet, h ő is érzi (jobbik esetbe) , h gáz amit művel.
Neked meg legyen már eszed ilyen emberrel nem kikezdeni. szerinted miért nem talál a karosztályából vagy pár évvel fiatalabb korosztályból magának társat? Ezen a helyedben elgondolkoznék.

"fiúval aki minden hétvégén alkoholt fogyaszt dohányzik és ebbe a lányomat is belerángatja...."-honnan tudod hogy ez a fiú mit csinál minden hétvégén, ha külföldön van?
Ha meg csak attól félsz hogy egymásnak esnek,akkor vegyél nekik gumit, vagy szedjen a lányod fogamzásgátlót.

Pár hónapja ismerik egymást és keveset találkoznak, tehát nem ismerik egymást jól.
Mi a itt kérdés? Ugyan melyik normális szülő engedné el a hatizsákos iskolás, tizenéves lányát egy ismeretlen felnőtt férfival, aki néha fel-felbukkan, mikor épp itthon van de amúgy senki sem tud róla semmit, még a lányka sem.
Egy 25 éves, ha úgy érzi neki partner egy 16 éves, akkor ott gondok vannak. A legkevésbé durva esetben csak kihasználja a naiv, buta kislányt, aki mindent ad magából, magától, mindenre rávehető és még tök menőnek is érzi a dolgot, hogy ő egy idősebb férfinak tetszik.
Egy normális 25 éves férfinak egy 16 éves még rendszeres szexpartnernek sem jöhet szóba.
Szóval nem kérdés, nem vihetné el és meg is kérném a srácot, hogy hagyja békén a lányomat, keressen magának érett, felnőtt nőt, ne egy gyereket hülyítgessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!