Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek 16éves lányotokat...

Elengednétek 16éves lányotokat pár napra a25éves barátjával nyaralni?

Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 18:30
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
81%
25-26 evesen mar nem egy gimis lany agyi szintjen kene lennie egy ferfinak. Vagy ha ott van, akkor meg nem ferfi.
2017. máj. 22. 19:59
 22/51 anonim ***** válasza:
62%
25-26 évesen végre lediplomázott és 17 éves barátnője van és még csak most kezdi a karrierjét. Az igen, nagy siker. 21 vagyok, most fogok diplomázni és már van egy év ledolgozott évem és a karrierem mellett is tudok családot építeni, nem kellenek hozzá évek. Aki 25 évesen egy 15-18 akár 20 év közöttiek mellett keresi a sikerét, az csak púp a társadalom hátán. Tudom, ez sok nagyokosnak megfogja viselni a lelkét, de így van. 25 évesen megszeretnék ismerkedni azzal a nővel, akivel 2-3 év múlva összeházasodhatok és jöhet a gyerek, nem pedig egy 16-17 évest szédíteni, akivel egyébként semmi közös témánk nem lesz, bármennyire is okos és ügyes a lány. Szimplán ekkora különbség mellett, már nem lehet egyforma az érdeklődési, kivéve, ha 25 évesen az agyi szintem alacsonyabban lesz, mint a kortársaimé.
2017. máj. 22. 20:00
 23/51 anonim ***** válasza:
73%
25 evesek voltunk mikor hazasodtunk, mindketten vezeto beosztasban es sajat lakasunk volt. 26 evesen szuletett az elso babank :) Most 32 evesek vagyunk, es sajnos teny es valo, a 25-26 eves ferfi beosztottjaim nagy resze leragadt a gyurasnal es a Gozsdu udvarnal.......de egeszsegukre, vegulis a ferfiak nem tudnak kifutni az idobol ugy mint a nok.
2017. máj. 22. 20:04
 24/51 anonim ***** válasza:
26%
Gimis koromban is 140 felett volt az IQ-m, 16 évesen pontos elképzelésem volt a jövőmről ( amit azóta végre is hajtottam), bárkivel el tudtam beszélgetni irodalomról, zenéről, képzőművészetről, tudományos újdonságokról, értő módon a napi történésekről is. Az első "udvarlóm" 16 évesen egy végzős programozó matematikus volt.:-) 21 évesen max egy BsC-t - azaz egy főiskolai szintű képzést - lehet elvégezni, nem mindenki éri be ennyivel, ahogy karrierben és egzisztenciális szempontból is markáns minőségi különbségek vannak az elképzelésekben és a lehetőségekben, ugyebár...:-) Erről ennyit.
2017. máj. 22. 20:14
 25/51 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nagyon gáz.. 25évesen már felnött férfi mit akar egy 16éves kislánytól? (tudom, h mit akar..)

Annó édesapámék teljes mértékbe felvoltak háborodva azon amikor a férjem 19évesen elkezdett nekem udvarolni.. Én akkor 16voltam. Az talán hateresett volt, de ez nagyon durva.. 25éves felnött férfi egy 16évessel?? ez már vicc. ez a faszi tényleg egy töketlen lehet ha kislányokat tud csak be fűzzni. Gondolom kedves kérdező majd ha haza jön külföldről ez az ember nem fog veled olyan helyen mutatkozni ahol sok az ismerőse, mert lehet, h ő is érzi (jobbik esetbe) , h gáz amit művel.

Neked meg legyen már eszed ilyen emberrel nem kikezdeni. szerinted miért nem talál a karosztályából vagy pár évvel fiatalabb korosztályból magának társat? Ezen a helyedben elgondolkoznék.

2017. máj. 22. 20:22
 26/51 anonim ***** válasza:
34%

"fiúval aki minden hétvégén alkoholt fogyaszt dohányzik és ebbe a lányomat is belerángatja...."-honnan tudod hogy ez a fiú mit csinál minden hétvégén, ha külföldön van?

Ha meg csak attól félsz hogy egymásnak esnek,akkor vegyél nekik gumit, vagy szedjen a lányod fogamzásgátlót.

2017. máj. 22. 20:38
 27/51 anonim ***** válasza:
61%
A lány szempontjából túl sok a korkülönbség. Ha ő lenne 25 a pasi meg 35 az oké. Én biztos nem engedném el vele főleg pár hónapnyi ismeretség után úgy hogy alig találkoznak mert külföldön van a srác. 16 évesen még gyerek az ember és nagyon irányítható , befolyásolható. Ha vele akar lenni a fiú legyen nálatok az idő alatt amíg nyaralni mennének és csináljanak úgy közös programot hogy esténként hozzatok mennek haza. Így legalább ti is jobban meg ismeritek őt és látjátok hogyan bánik a lányotokkal. A sex részen nem kell aggódni , szerintem azon rég túl vannak. Ahhoz nem kell nyaralni menni.
2017. máj. 22. 21:09
 28/51 anonim ***** válasza:
64%
Nem esik le hogy csak döngetésre kellesz neki?
2017. máj. 22. 23:26
 29/51 anonim ***** válasza:
33%
Ez ilyenkor tul nagy korkulonbseg. Nem engednem a nyaralast, a kapcsolat is fura.
2017. máj. 23. 06:50
 30/51 anonim ***** válasza:
35%

Pár hónapja ismerik egymást és keveset találkoznak, tehát nem ismerik egymást jól.

Mi a itt kérdés? Ugyan melyik normális szülő engedné el a hatizsákos iskolás, tizenéves lányát egy ismeretlen felnőtt férfival, aki néha fel-felbukkan, mikor épp itthon van de amúgy senki sem tud róla semmit, még a lányka sem.

Egy 25 éves, ha úgy érzi neki partner egy 16 éves, akkor ott gondok vannak. A legkevésbé durva esetben csak kihasználja a naiv, buta kislányt, aki mindent ad magából, magától, mindenre rávehető és még tök menőnek is érzi a dolgot, hogy ő egy idősebb férfinak tetszik.

Egy normális 25 éves férfinak egy 16 éves még rendszeres szexpartnernek sem jöhet szóba.

Szóval nem kérdés, nem vihetné el és meg is kérném a srácot, hogy hagyja békén a lányomat, keressen magának érett, felnőtt nőt, ne egy gyereket hülyítgessen.

2017. máj. 23. 08:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!