Szerintetek milyen az ha egy szülő így reagál amikor a gyereke ilyenről beszél?
Figyelt kérdés
Amikor a gyereke tudtára adja mondjuk egy vita hevében hogy öngyilkosságon gondolkodik, az akar lenni (nem lelki zsarolásnak szánva hanem tényleg így van), akkor a szülő erre úgy reagál hogy "mindjárt pofánb*szlak", "engem te ne fenyegess" meg ilyen jellegű dolgok. Ez jó reakció erre, belerúgni mégjobban valakibe aki amúgy is kivan már idegileg és meg akar halni?2017. máj. 20. 20:39
11/23 anonim válasza:
Nem írtad hogy miért akarod kinyírni magad.
12/23 anonim válasza:
12 éves voltam, mikor előszőr mondtam a szüleimnek, hogy öngyilkos leszek. Megvertek, apám addig ütött, míg anyám le nem szedte rólam.
Azóta egyszer volt egy öngyilkossági kísérletem, anyám megakadályozta, de pl az önbántalmazásomat mindketten lesz@rják.
14/23 anonim válasza:
Valószínűleg ő is ki van borulva, nem cdak te.
15/23 anonim válasza:
Szerintem meg eleted legnagyobb bokjat kaptad meg a szulodtol. Gondolj bele abba, hogy van egy ember, akit oszinten megrettent a gondolat, hogy meghalj es ezt a tudtodra is adja. Kozli, hogy "ne fenyegess!"- ergo neki ez lenne az elete egyik legrosszabb esemenye. Egyebkent en nem vagyok szulo, de ha lenne egy gyerekem, aki hozzam vagna, hogy ongyilkos akar lenni en azt valaszolnam ra, hogy persze, de utana megtalallak es megollek.. (persze csak viccbol) utana egyertelmuen leulnek Vele beszelgetni arrol, hogy mi a gond es megoldast probalnek talalni a problemajara...
16/23 anonim válasza:
Nekem is mondtak már ilyet, megmutattam neki a legvastagabb gerendát és hogy hol találja a kötelet.
Akkor ölje meg magát, de engem ne fenyegessen ilyennel - aki ugyanis meg akarja ölni magát, az nem hangoztatja, hanem megteszi - tudom, mert volt öngyilkos a családban.
17/23 anonim válasza:
OMG az én anyám pontosan ugyan így reagált :D Amugy nem normális dolog. Egyébként én azért közöltem, mert reméltem, hogy minimális szeretett kapok.
18/23 anonim válasza:
Ez a letargiába esés marha nagy divat lett. A mi időnkben ha ilyet mondtunk volna, akkor apánk úgy képen hajított volna, hogy még most is támolyognék.
19/23 anonim válasza:
Előző vagyok. Igazad van, csak divatból jártam évekig orvoshoz és szedtem erős anti-depresszánst.
20/23 anonim válasza:
Ha öngyilkos akartál volna lenni, akkor már nem irkálnál ide. Képzeled, milyen hatalms problémád lehet, 5 percre elvették az ájfonod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!