Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Elengednétek egy...

Szülők! Elengednétek egy ilyen buliba? 14/l

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó h elmegy az egyik lány évfolyam társunk egy másik suliba, és mi őt nagyon szerettük. Lenne neki egy buli, az egyik srác házában. Körübelül 20-an lennénk, mindannyian 14évesek vunk. Ott aludnánk és másnap dél körül jönnék haza. Nincsen se pia se cigi se semmi...Ja és elég messze lakik a srác kb. 2 órára itthonról. Amúgy kitűnő tanuló vagyok, szall nincs panaszuk.
2010. máj. 16. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
el, mert szüleid nem akarnak?
2010. máj. 16. 18:24
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
csak ha otthon van egy felnőtt is és nincsenek pasik.35/lányos anyuka
2010. máj. 16. 18:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát nem merem megkérdezni. Soha nem voltam még ilyen buliba...De pasik lesznek, és lesz szülő otthon csak ő a felsőbb emeleten, és nemfog ránknézni..
2010. máj. 16. 18:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Én elengednélek, de csak úgy ha előtte beszélhetek annak a srácnak a szüleivel, akinél a buli lesz. Ha tudnám, hogy nem vagytok teljesen egyedül (tehát van a közelben szülő), akkor ez számomra nem jelentene gondot. Ja, és még egy fontos dolog: valószínűleg háztól házig vinnélek. Egyrészt azért, hogy biztosan tudjam oda mész, másrészt meg mert nem túl biztonságos ilyen messze egyedül utazni ilyen korban.
2010. máj. 16. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Én elengednélek,de ha a helyedben lennék,megmondanám őszintén,hogy lesz ott felnőtt.A biztonság kedvéért.És mindenféleképpen vinnék(ha van,gondolom van) telefont,vagy megadnám az ottani tel.számot.hogy el tudjanak érni és ha bármi baj van,te is haza tudj szólni!!
2010. máj. 16. 19:02
 6/11 anonim válasza:
28%
NEM MERT A KORODBELIEK TÖBB KUKIT KAPTAK BE MINT CUMIT
2010. máj. 18. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

22:17 :D ott a pont. igazad van.

15 éves vagyok. sok helyen megfordultam már, de nem vagyok ilyen mint a korombeliek. anyun is csodálkozok, hogy elenged ide-oda. szóval ha a saját gyerekem lennék nem engedném el magamat, mert a sok buli meg ilyenek b@szták el a gyerekkorom.

2010. máj. 19. 15:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem!
2010. máj. 20. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
ha se pia se cigi akkor el se mennék
2010. jún. 14. 14:51
 10/11 A kérdező kommentje:
hát elmehettem:D
2010. jún. 24. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!