Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondolnátok, ha a kamasz...

Mit gondolnátok, ha a kamasz korú gyereketek fel szeretné venni az iszlám hitet? Befolyásolna-e a dologban az, ha fiatok vagy lányotok van?

Figyelt kérdés

2017. máj. 8. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

Nem bírod felfogni mit írtam ? Az igazi muszlim olyan, mint az ismerőseim. Olvass bele a Koránba okoskodás helyett. Az iszlám békés vallás, csak sok idióta nem jól használja. Mint mondtam, nem kell elájulni a kereszténységtől sem ennyi erővel. Azt is sok rosszra használták, főleg a katolikus egyház. Egy igazi muszlim igenis diplomás, nyelveket beszél, mert benne van a Koránban, hogy a tudás milyen fontos. Nem képzett munkaerő a migránsok zöme ? Magyarból talán a mérnökök járnak mosogatni ? Tudom, hogy diplomás magyarok is helyezkednek el diplomás állásban kinnt, de a zöme a mieinkből is nyelvet nem / alig beszélő gyárimunkás. Nem kell elájulni a magyaroktól sem, főleg az elmúlt évek kompetencia tesztjei után : sereghajtó nép a világon a saját anyanyelve szövegértésében, a matekról és idegennyelv ismeretről már nem is beszélve. Nemhogy az idegeneket, de még a saját fajtáját is utálja. Muszlimozás helyett nem ártana a magyarnak inkább magába néznie. Tisztelet a kevés kivételnek.

Nem, nem hiteles forrás egy blog. Csak a Korán hiteles forrán. Majd ha elolvastad te is, akkor járjon a szád.

2017. máj. 9. 04:37
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Én leülnék vele beszélgetni erről. Először is tudni szeretném, hogy hogy nem tudtam arról, mubtbabya, hogy ismerkedik a muszlim hittel. Másrészt tudni szeretném a döntése okát.
2017. máj. 9. 07:33
 13/14 anonim ***** válasza:

#11 Tipp: ha azt próbálod bizonyítani, hogy a te vallásod a béke és szeretet vallása, akkor a stílusod ne hasonlítson ahhoz az agresszív, primitív sztereotípiához, ami ellen harcolni próbálsz ;)

[link]

És bár a hús-vér emberek tapasztalatai 1000szer többet számítanak annál, hogy mi van, vagy épp mi nincs egy "szent" könyvbe írva, de tessék utána néztem a Koránnak, de még így sem túl rózsás a helyzet...

2017. máj. 10. 00:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Akár fiú, akár lány, a kezébe nyomnám a láyom nélkül soha, a fátyol mögött, valamint a fátyol sikolya c. könyvet, de még talán a Sivatag virágát is.
2017. máj. 11. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!